Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Χείρα βοηθείας" από ΒοΕ στις ευρωαγορές

Παραμένουν σε αρνητικό πεδίο οι ευρωαγορές, αν και έχουν "μαζευτεί" από τα χαμηλά της ημέρας, καθώς η απόφαση της ΒοΕ να μειώσει τα επιτόκιά της κατά 1,5% δίνει ελπίδες στους επενδυτές. Πτώση "δείχνουν" τα futures της Wall.

Παραμένουν σε αρνητικό πεδίο οι κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, αν και έχουν «μαζευτεί» αρκετά από τα χαμηλά της ημέρας, καθώς η απόφαση της Τράπεζας της Αγγλίας να μειώσει τα επιτόκιά της κατά 1,5% -ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό που περίμενε η αγορά- φαίνεται να δίνει ελπίδες στους επενδυτές.

Ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης υποχωρεί κατά 2,8% στις 5.022 μονάδες, ο δείκτης FTSE του Λονδίνου καταγράφει πτώση 2,6% στις 4.411 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 2,4% κινείται ο δείκτης CAC του Παρισιού, στις 3.529 μονάδες.

Εν τω μεταξύ, πτωτικό ξεκίνημα για τη Wall Street προοιωνίζονται τα futures του Dow Jones (-0,86%) και του S&P 500 (-1,13%), μετά τις προβλέψεις της Cisco για χαμηλότερες πωλήσεις και τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις σχετικά με τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v