Σε απώλειες κερδών οδήγησε η Wall τις ευρωαγορές

Πίσω τους άφησαν οι ευρωαγορές τα κέρδη που κατέγραφαν στην αρχή της συνεδρίασης, καθώς το πτωτικό άνοιγμα της Wall οδήγησε σε ρευστοποιήσεις. Πτωτικά κατά οι DAX και CAC 40, ενώ μικρά κέρδη σημείωσε ο FTSE 100.

Υποχώρηση από τα κέρδη που σημείωναν στην αρχή της συνεδρίασης κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές αγορές, μετά το πτωτικό άνοιγμα της Wall Street. Με αρνητικό πρόσημο διαμορφώθηκαν CAC 40 και DAX, ενώ με μικρά κέρδη έκλεισε ο FTSE 100.

Ο δείκτης στο χρηματιστήριο του Λονδίνου σταμάτησε στις 5.272 μονάδες και το 0,37%, ενώ το αγοραστικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η εταιρεία χημικών ICI, που άντλησε κέρδη από τις θετικές ανακοινώσεις της Bayer για το τρέχον έτος.

Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 υποχώρησε κατά 0,59%, στις 4.523 μονάδες, με τη μετοχή της Alcatel να διευρύνει τις απώλειές της, καθρεπτίζοντας την πτωτική τάση του αμερικανικού Nasdaq.

Πτώση 0,57% σημειώνει αυτή την ώρα και ο δείκτης DAX στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, με τη μετοχή της Bayer να κερδίζει πάνω από 2%, καθώς ανακοίνωσε ανάκαμψη μέσα στο 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v