Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθοδικά οι ευρωαγορές με την προσοχή στα αποτελέσματα

Η Φρανκφούρτη υποχωρεί 0,7%, το Λονδίνο 0,4%, το Παρίσι 1,1%, το Μιλάνο 0,4% ενώ η Μαδρίτη ενισχύεται 0,3%.

Καθοδικά οι ευρωαγορές με την προσοχή στα αποτελέσματα

Καθοδικά κινούνται τα πιο μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με το επίκεντρο των επενδυτών στα εταιρικά αποτελέσματα. Η Φρανκφούρτη υποχωρεί 0,7%, το Λονδίνο 0,4%, το Παρίσι 1,1%, το Μιλάνο 0,4% ενώ η Μαδρίτη ενισχύεται 0,3%.

Η Deutsche Bank διέκοψε ένα σερί 15 τριμήνων με κέρδη, ανακοινώνοντας ζημίες μικρότερες του αναμενόμενου, καθώς προχώρησε σε πρόβλεψη για μια συνεχιζόμενη αγωγή σχετικά με το τμήμα Postbank. Οπως μεταδίδει το CNBC, οι καθαρές ζημίες που αναλογούν στους μετόχους ήταν 143 εκατ. ευρώ, έναντι δημοσκόπησης της LSEG μεταξύ αναλυτών που προέβλεπε ζημίες 145 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα της Alphabet σημείωσαν άλμα 14% το δεύτερο τρίμηνο, με διψήφια αύξηση στη διαφήμιση, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT της OpenAI, δεν είχαν ακόμη κάνει καμιά ζημιά στην κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης.

Στην πολιτική επικαιρότητα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, Σαπίρο, Κέλι και Κούπερ οι επικρατέστεροι υποψήφιοι αντιπρόεδροι της Χάρις. Οι τρεις Δημοκρατικοί που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου έχουν κερδίσει την υποστήριξη κορυφαίων δωρητών της Wall Street και του Χόλιγουντ.

Στην αγορά εμπορευμάτων, το αμερικανικό αργό κινείται ανοδικά κατά 18 σεντς, στα 77,14 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με ίδια κίνηση βρίσκεται στα $81,21.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v