Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτές κινήσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,5%, το Λονδίνο υποχωρεί 0,3%, το Παρίσι χάνει 0,2%, η Μαδρίτη κινείται οριακά χαμηλότερα και το Μιλάνο οριακά υψηλότερα.

Μικτές κινήσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μικτά κινούνται οι ευρωπαϊκές μετοχές, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις τελευταίες εκθέσεις κερδών από τις ευρωπαϊκές εταιρείες. Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,5%, το Λονδίνο υποχωρεί 0,3%, το Παρίσι χάνει 0,2%, η Μαδρίτη κινείται οριακά χαμηλότερα και το Μιλάνο οριακά υψηλότερα.

Οι επενδυτές θα αξιολογήσουν σήμερα τα κέρδη των Givaudan, Thales, Alstom, Norsk Hydro, AkzoNobel, Banco de Sabadell, Randstad, Enagas και LVMH.

Η Ουγγαρία θα ανακοινώσει την τελευταία της απόφαση για τα επιτόκια ενώ οι ανακοινώσεις δεδομένων περιλαμβάνουν στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ολλανδία και την Ιρλανδία.

Στην πολιτική επικαιρότητα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Κάμαλα Χάρις εξασφάλισε τους εκλέκτορες για να είναι υποψήφια. Εχει τη στήριξη επαρκούς αριθμού αντιπροσώπων στο συνέδριο των Δημοκρατικών και θα είναι η υποψήφια του κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μεγάλων ΜΜΕ.

 

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v