Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές διαθέσεις στις ευρωαγορές

Τάσεις σταθεροποίησης επικρατούν στα ευρωπαϊκά χηματιστήρια στο κλείσιμο ακόμα μίας δύσκολης εβδομάδας, με στήριξη από τα ευνοϊκά σε γενικές γραμμές εταιρικά κέρδη και την επιτυχημένη προσπάθεια ανάκαμψης της Wall Street, αλλά με τις ανησυχίες για την κατάσταση στις αγορές πίστης να συντηρεί τις επιφυλάξεις. Έπειτα από ένα θετικό άνοιγμα, οι ευρωπαϊκοί δείκτες παρουσιάζουν μικτή εικόνα με μικρές διακυμάνσεις.

Τάσεις σταθεροποίησης επικρατούν τα ευρωπαϊκά χηματιστήρια στο κλείσιμο ακόμα μίας δύσκολης εβδομάδας, με στήριξη από τα ευνοϊκά σε γενικές γραμμές εταιρικά κέρδη και την ανάκαμψη της Wall Street αλλά και τις ανησυχίες για την κατάσταση στις αγορές πίστης να συντηρούν τις επιφυλάξεις.

Έπειτα από ένα θετικό άνοιγμα, οι ευρωπαϊκοί δείκτες παρουσιάζουν μικτή εικόνα με μικρές διακυμάνσεις και ο δείκτης FTSE υποχωρεί 0,17% στις στις 6.286 μονάδες, ο DAX παραμένει πρακτικά αμετάβλητος στις 7.533 μονάδες και ο CAC 0,22% χάνει 0,22% στις 5.669 μονάδες.

Η Allianz αντιδρά με άνοδο 1,6% στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.

Η British Airways κερδίζει 3,2%, η Anglo American 3,7%, η Royal Bank of Scotland 1,7% και η Deutsche Post 2,4%, καθώς η κερδοφορία όλων των εταιριών ικανοποίησε τις αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v