Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποίηση τιμών στις ευρωαγορές

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στις ευρωπαϊκές αγορές υπό την πίεση των τίτλων ενέργειας και πρώτων υλών.

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στις ευρωπαϊκές αγορές υπό την πίεση των τίτλων ενέργειας και πρώτων υλών, καθώς υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου και βασικών μετάλλων.

Ο δείκτης FTSE υποχωρεί 0,3% στις 6.006 μονάδες, ενώ ο DAX διαμορφώνεται στις 6.013 μονάδες με πτώση 0,17% και ο CAC στις 5.230 μονάδες με απώλειες 0,46%.

Η μετοχή της Rio Tinto υποχωρεί 1,3% και της Antofagasta 1,7%. Η BP εμφανίζει πτώση 0,7% και η Total 0,6%.

Η GlaxoSmithKline υποχωρεί 0,5% μετά την υποβάθμιση της σύστασης της μετοχής της από τη UBS σε ”ουδέτερη” από ”αγορά”, καθώς θεωρεί ότι η ανταγωνιστική της AstraZeneca είναι πιο πιθανό να εξαγοραστεί.

Η Virgin Mobile αντιδρά με άνοδο 2,7% στο κλείσιμο της συμφωνίας με την NTL.

Η Lafarge υποχωρεί 0,8% μετά την αύξηση της προσφοράς για την εξαγορά της βορειοαμερικανικής μονάδας της κατά 9,3% στα 3,3 δισ. δολάρια.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα προοιωνίζονται και για τους βασικούς δείκτες της Wall Street οι προθεσμιακές αγορές, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις ομιλίες τριών στελεχών της Federal Reserve που ενδέχεται να δώσουν ενδείξεις για τη μελλοντική πιστωτική πολιτική της Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v