Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSC : Περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη

Δύο ανακοινώσεις, που η μία αφορά την πιθανή πώληση της επιχείρησης και η άλλη επιβολή προγράμματος αναδιοργάνωσης με περικοπές θέσεων εργασίας κυρίως στην Ευρώπη, αναμένεται σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ να ανακοινώσει η Computer Sciences.

CSC : Περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη
Δύο ανακοινώσεις, που η μία αφορά την πιθανή πώληση της επιχείρησης και η άλλη επιβολή προγράμματος αναδιοργάνωσης με περικοπές θέσεων εργασίας κυρίως στην Ευρώπη, αναμένεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal να ανακοινώσει ίσως και σήμερα η Computer Sciences.

Η κορυφαία εταιρία της Σίλικον Βάλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, συζητά την πώλησή της, σε μια συναλλαγή που θα ξεπεράσει σε αξία τα 10,6 δισ. δολάρια. Η CSC θεωρείται ”ώριμος στόχος” για private-equity firms ή για άλλους στρατηγικούς παίκτες που θέλουν να εμβαθύνουν την θέση τους στην επιχείρηση outsourcing πληροφορικής.

Η CSC αναμένεται να ανακοινώσει επίσης αναδιοργάνωση με περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας από το διεθνές εργατικό δυναμικό των 80.000 εργαζομένων.

Οι περισσότερες περικοπές θα γίνουν στην Ευρώπη, όπου οι επιχειρήσεις συμβούλων και συστημάτων ενοποίησης πληροφορικής αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ντ.Π.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v