Με άνοδο έκλεισε το Τόκιο

Άνοδο κατέγραψε ο δείκτης Nikkei κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, εν μέσω επενδυτικών ευκαιριών, τις οποίες δημιούργησε η πτώση των προηγούμενων ημερών. Θετική η επιρροή των futures, τα οποία, αν και φανέρωσαν ανοδικές τάσεις, δεν κατάφεραν να συντηρήσουν περαιτέρω αγοραστικές διαθέσεις.

Με κέρδη ισόποσα των απωλειών της Δευτέρας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης ο δείκτης Nikkei στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

Όπως εκτιμούν αναλυτές, η πτώση των προηγούμενων ημερών δημιούργησε σειρά υποτιμημένων μετοχών, οι οποίες συγκέντρωσαν αρκετό από το αγοραστικό ενδιαφέρον και οδήγησαν τον ιαπωνικό δείκτη κατά 0,7% υψηλότερα, στο επίπεδο των 11.449 μονάδων.

Αγορές σημειώθηκαν και νωρίτερα, μετά το μέσον της συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές φαίνεται να επηρεάστηκαν θετικά από την ανοδική πορεία των futures, χωρίς να κατορθωθεί ωστόσο να συντηρηθεί το σχετικό κλίμα.

Εξάλλου, απώλειες της τάξης του 0,53% καταγράφει ο δείκτης Hang Seng κατά την πρωινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Χονγκ Κονγκ, στις 11.228 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v