Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινα τα ασιατικά ταμπλό

Ανοδικά κινούνται οι ασιατικές αγορές με στήριξη από τα πλάνα του DNT για μαζική αύξηση των δανειακών του πόρων και με το βλέμμα των επενδυτών να στρέφεται στην Ελλάδα και στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το PSI

Ανοδικά κινούνται οι ασιατικές αγορές με στήριξη από τα πλάνα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για μαζική αύξηση των δανειακών του πόρων και με το βλέμμα των επενδυτών να στρέφεται στην Ελλάδα και στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το PSI.

Συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei έκλεισε με κέρδη 1,04% στις 8639 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng ενισχύεται κατά 1,08% στις 19.900 μονάδες, ενώ ο κορεατικός Kospi κατέγραψε κέρδη 1,19% στις 1914 μονάδες.

Στην κινεζική αγορά, ο Shanghai Composite σημειώνει άνοδο 1,31% στις 2296 μονάδες και ο CSI 300 καταγράφει κέρδη 1,91% στις 2468 μονάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχωρά σε σχέδιο αύξησης των δανειακών του πόρων κατά 500 δις. δολ. ώστε να μπορέσει να προασπίσει την παγκόσμια οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v