Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρευστοποιήσεις κερδών στις ασιατικές αγορές

Ρευστοποιήσεις κερδών επικράτησαν στις ασιατικές αγορές, μετά το πενθήμερο ”ράλι” που ώθησε τις έξι μεγαλύτερες αγορές της περιφέρειας. Τις μεγαλύτερες πιέσεις άσκησαν οι ενεργειακοί τίτλοι, που ακολούθησαν το κλείσιμο του συμβολαίου του πετρελαίου κάτω από τα 80 δολάρια ανά βαρέλι στη Νέα Υόρκη.

Ρευστοποιήσεις κερδών επικράτησαν στις ασιατικές αγορές, μετά το πενθήμερο ”ράλι” που ώθησε τις έξι μεγαλύτερες αγορές της περιφέρειας.

Τις μεγαλύτερες πιέσεις άσκησαν οι ενεργειακοί τίτλοι, που ακολούθησαν το κλείσιμο του συμβολαίου του πετρελαίου κάτω από τα 80 δολάρια ανά βαρέλι στη Νέα Υόρκη.

Ο δείκτης MSCI Ασίας Ειρηνικού διλίσθησε 1,2%.

Στην Ιαπωνία, την μόνη μεγάλη αγορά της περιφέρειας που δεν ανήλθε σε επίπεδο ρεκόρ αυτή την εβδομάδα, ο δείκτης Nikkei υποχώρησε 0,7% στις 17.077,26 μονάδες.

Οι μετοχές στην Αυστραλία υπέστησαν τις μεγαλυτερες απώλειες επτά εβδομάδων και στην Ινδία ο δείκτης Sensex έληξε το καλύτερο ανοδικό σερί των τεσσάρων τελευταία χρόνων.

Η αγορά της Κίνας παραμένει κλειστή λόγω αργίας.

Τα αμερικανικά χρηματιστήρια έκλεισαν χαμηλότερα χθες, με τις μεγαλύτερες πιέσεις στον τεχνολογικό κλάδο, εξαιτίας της σύστασης της Morgan Stanley για πώληση των μετοχών της Intel και της Advanced Micro Devices.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v