ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

BofA: «Neutral» για τις τράπεζες - Βλέπει υψηλότερα κέρδη

BofA: «Neutral» για τις τράπεζες - Βλέπει υψηλότερα κέρδη

Για ποιους λόγους η Bank of America αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για την κερδοφορία των τραπεζών το 2014. Που στηρίζει την αισιοδοξία για τα stress test. Γιατί παραμένει «ουδέτερη» για τον κλάδο. Που βρίσκονται οι τιμές στόχοι.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Citigroup: Νέες υψηλότερες τιμές-στόχοι για Εθνική, Alpha, Πειραιώς

Citigroup: Νέες υψηλότερες τιμές-στόχοι για Εθνική, Alpha, Πειραιώς

Ο διεθνής οίκος δεν μεταβάλλει τις συστάσεις για τις τρεις τράπεζες, ενώ βλέπει κέρδη για Εθνική και Alpha φέτος. Τονίζει πως τα καθαρά έσοδα από τόκους των ιδρυμάτων ενισχύθηκαν το β΄ τρίμηνο με την Πειραιώς να καταγράφει την καλύτερη επίδοση.

Deutsche Bank: Σύσταση «buy» για τις ελληνικές τράπεζες

Deutsche Bank: Σύσταση «buy» για τις ελληνικές τράπεζες

Περιθώριο ανόδου ως και 60% βλέπει για τον εγχώριο κλάδο η Deutsche Bank. Ξεχωρίζει την Εθνική. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τα οικονομικά μεγέθη και τα stress test. Πού τοποθετεί τις τιμές-στόχους.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Morgan Stanley: Μάξιμουμ 3,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες

Morgan Stanley: Μάξιμουμ 3,5 δισ. οι κεφαλαιακές ανάγκες

Ισχυρά θεωρεί τα «κεφαλαιακά μαξιλάρια» των ελληνικών τραπεζών ο οίκος. Εκτιμά ότι ακόμα και στο δυσμενές σενάριο οι κεφαλαιακές ανάγκες δεν θα ξεπεράσουν τα 3,5 δισ. ευρώ. Επενδυτική ευκαιρία η πτώση των τραπεζικών μετοχών.

Bank of America: Οι εκτιμήσεις για το Q2 των τραπεζών

Bank of America: Οι εκτιμήσεις για το Q2 των τραπεζών

Βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα αναμένει η BofA από τις ελληνικές τράπεζες. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για κέρδη και ζημίες. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στόχοι και οι αποτιμήσεις.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τράπεζες: Γιατί δεν τρομάζει το stress test

Οι πέντε λόγοι αισιοδοξίας της JP Morgan. Τα κεφαλαιακά αποθέματα, οι διαφορές μεταξύ BlackRock II και πανευρωπαϊκού stress test και η εκτίμηση για μικρές ΑΜΚ, εφόσον χρειαστούν. Οι κεφαλαιακές ανάγκες με τέσσερα διαφορετικά σενάρια.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

JP Morgan: Με discount οι ελληνικές τράπεζες

Θετικός για τις ελληνικές τράπεζες ο αμερικανικός οίκος. Δεν βλέπει να προκύπτουν πρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες. Αναμένει ισχυρή κερδοφορία. Πώς εξηγεί το discount έναντι ευρωπαϊκών τίτλων. Τιμή-στόχος 0,4 ευρώ για Eurobank. Προτιμά Πειραιώς, Alpha, Εθνική.

Saxo Bank: Η Ελλάδα παραμένει ακριβή

Bullish για τις μετοχές σε σχέση με τα ομόλογα εμφανίζεται η Saxo Bank για το γ΄ τρίμηνο. Αναφέρει ωστόσο πως η εικόνα δεν είναι ίδια για όλες τις αγορές. Τονίζει ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των ακριβότερων. Οι προβλέψεις για εμπορεύματα και νομίσματα.

Citi: Ηράκλεια ανάκαμψη για ελληνικές τράπεζες

Υψηλότερα προ προβλέψεων κέρδη και χαμηλότερες απώλειες από δάνεια προβλέπει η Citi για Alpha Bank, Εθνική και Πειραιώς. Αναβαθμίζει σε "buy" την Πειραιώς, ενώ διατηρεί "ουδέτερη" σύσταση για Alpha και Εθνική. Τα τρία σενάρια.

Bank of America: Top pick ο ΟΤΕ, «buy» για Alpha - Πειραιώς

«Καμπανάκι» για την Ελλάδα η νέα έκθεση του οίκου. Προβληματίζει η έκθεση του ΔΝΤ, «ελαχιστοποιείται» το πολιτικό κεφάλαιο για μεταρρυθμίσεις. Θεωρεί κορυφαία επιλογή τον ΟΤΕ, «αγοράζει» Alpha, Πειραιώς. Ποιες είναι οι τιμές-στόχοι.

HSBC: Αυξάνει τιμές-στόχους για ΟΠΑΠ, Folli

Euroxx: Βελτιωμένα τα αποτελέσματα των τραπεζών

Nomura: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Ελλάδα, Ιταλία

Πώς βλέπουν την Πειραιώς Nomura, JP Morgan & Citi

BofA: Ανεβάζει τις τιμές - στόχους για Alpha & Πειραιώς

BofA: Κατεβάζει την τιμή στόχο για ΕΛΠΕ στα €6,2

Nomura: Οι τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Wood: Καλά τα μεγέθη τριμήνου των ΕΧΑΕ, Jumbo

JP Morgan: Στα top picks Εθνική και Alpha

BofA: «Αγοράστε» Alpha, Πειραιώς και ΟΤΕ

v