Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Ο Τραμπ φόρεσε (και) το καπέλο του… πωλητή

Ο Τραμπ φόρεσε (και) το καπέλο του… πωλητή

Το κάλεσμα του Ντόναλντ Τραμπ για επενδύσεις στις ΗΠΑ και τα μηνύματα για τους «ξεχασμένους ανθρώπους». Πώς επιχειρεί να διαμορφώσει ένα νέο προφίλ στο εξωτερικό και να καθησυχάσει για το δόγμα «η Αμερική μπροστά».

Ρομπότ σε ρόλο… ντελιβερά στους δρόμους του Λονδίνου

Ρομπότ σε ρόλο… ντελιβερά στους δρόμους του Λονδίνου

Μια νέα τεχνολογία δοκιμάζεται σε 15 χώρες ανά τον κόσμο με τους εμπνευστές της να πιστεύουν ότι ξεκίνησαν μια επιχείρηση που θα αλλάξει πολλά. Ερώτημα, όμως, είναι πώς θα εξελιχθεί η… μάχη του πεζοδρομίου.

Το μεγάλο σταυροδρόμι για την αυτοκινητοβιομηχανία

Το μεγάλο σταυροδρόμι για την αυτοκινητοβιομηχανία

Ερώτημα προς απάντηση αν στο μέλλον η καρδιά της βιομηχανίας θα χτυπά σε πόλεις όπως το Ντιτρόιτ ή στη Σίλικον Βάλεϊ. Οι νέες τεχνολογίες και η δυσκολία να βγουν χρήματα από αυτές. Γιατί στο τέλος θα μείνουν… λίγοι.

Το τσουνάμι κεφαλαίων στις αγορές φουντώνει τους... φόβους

Το τσουνάμι κεφαλαίων στις αγορές φουντώνει τους... φόβους

Ρεκόρ εισροών καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα μετοχικά funds καθώς οι επενδυτές διψούν για περισσότερες αποδόσεις. Το γεγονός όμως οδηγεί πολλούς αναλυτές να προειδοποιούν ότι η σημερινή τάση στις αγορές δεν είναι διατηρήσιμη.

Τα φαντάσματα που σκιάζουν τους ηγέτες στο Νταβός

Τα φαντάσματα που σκιάζουν τους ηγέτες στο Νταβός

Η οικονομία αναπτύσσεται αλλά πολιτικοί ηγέτες και οικονομολόγοι θυμίζουν τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Οι «βολές» κατά ΗΠΑ, ο φόβος του προστατευτισμού και τα «κενά» του συστήματος.

Υπόγεια κόντρα στην ΕΕ για την προσφυγική συμφωνία με Τουρκία

Ισχυρά κράτη επιδιώκουν να φορτώσουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το σύνολο των 3 δισ. ευρώ που προβλέπει η επόμενη φάση της συμφωνίας. Τα επιχειρήματα και οι αντιδράσεις. Πίεση και από την Αγκυρα να εισπράττει η ίδια τη χρηματοδότηση.

Η Τουρκία, η Αφρίν και η ρήξη των δεσμών με τη Δύση

Η τουρκική επιχείρηση κατά κουρδικών δυνάμεων στη Συρία κρύβει μεγάλες παγίδες για την Τουρκία. Η εξάρτηση από τον Πούτιν και ο κίνδυνος μόνιμης ρήξης με τη Δύση.

«Αντάρτικο» στο SPD απειλεί τον μεγάλο συνασπισμό

Η νεολαία του κόμματος του Μάρτιν Σουλτς προσπαθεί να «γεμίσει» το κόμμα με «αντιπάλους», για να εμποδίσει τη συμφωνία με την Άνγκελα Μέρκελ. Οι προσπάθειες να αλλάξουν οι συσχετισμοί με μόλις 10 ευρώ η ψήφος...

H κρίση της δημοκρατίας και η άρρωστη παγκόσμια τάξη

Οι επιφανείς επισκέπτες του Νταβός πρέπει να αναγνωρίσουν το άγχος των χαμένων της παγκοσμιοποίησης. Γιατί πρέπει να βρουν καλύτερες απαντήσεις από τον πλουτο-λαϊκισμό του Τραμπ.

Ο εφτάψυχος Μπερλουσκόνι και το ιταλικό πρόβλημα

Η επανεμφάνιση του τέως πρωθυπουργού στην πολιτική σκηνή δείχνει ότι το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας δεν έχει άλλες ιδέες για το πως να αναγεννηθεί. Οι υπερβολικές προεκλογικές υποσχέσεις, οι αναμενόμενες «κωλοτούμπες» και ο πραγματικός κίνδυνος.

Εξι τρόποι για να βρείτε νέα καριέρα

Τα πέντε τεστ που θα κρίνουν την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο

Η Ελλάδα θα πάρει το χειροκρότημα, αλλά όχι τη δόση

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στη μάχη του 1 εκατ. μιλίων!

Νέο δόγμα ασφάλειας για την υπερδύναμη

Η μεγάλη ευκαιρία για τις αναδυόμενες αγορές

Η Apple φωνάζει «USA, USA» αλλά οι μέτοχοι δεν... χορεύουν

Το γερμανικό σύστημα υγείας απειλεί τον μεγάλο συνασπισμό!

Πονοκέφαλος για τις κεντρικές τράπεζες το αδύναμο δολάριο

Το πραγματικό τεστ για την ΕΕ είναι η Πολωνία

v