Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τα πέντε κλειδιά για καλύτερη πορεία στις αγορές

Τα πέντε κλειδιά για καλύτερη πορεία στις αγορές

Το απότομο ταξίδι μετ' επιστροφής του S&P εγείρει ανησυχίες στους επενδυτές για το αν είμαστε στην αρχή ενός παρατεταμένου sell-off ή σε πιο δυνατή μεσοπρόθεσμη πορεία. Πού θα κριθεί το στοίχημα.

Τα τέσσερα σενάρια που βγάζουν κυβέρνηση στην Ιταλία

Τα τέσσερα σενάρια που βγάζουν κυβέρνηση στην Ιταλία

Το τέλος της προοπτικής συνεργασίας ανάμεσα σε κεντροαριστερά και Μπερλουσκόνι. Η άνοδος της Λίγκας του Βορρά και τα κοινά σημεία με τα Πέντε Αστέρια. Η στροφή στα αριστερά και η κυβέρνηση του... προέδρου.

Οι ιταλικές εκλογές και οι απαντήσεις που δεν δόθηκαν

Οι ιταλικές εκλογές και οι απαντήσεις που δεν δόθηκαν

Οι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη σε αλαζόνες πολιτικούς, που έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 25 χρόνια. Τα νέα δεδομένα και οι δικλίδες ασφαλείας για το ιταλικό κράτος μπροστά στην πολιτική αβεβαιότητα. Οι μεγάλες προκλήσεις και η ευρωπαϊκή παράμετρος.

Το 5G και οι εκπλήξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών

Το 5G και οι εκπλήξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών

Η Ευρώπη κινδυνεύει να μείνει πίσω στην κούρσα για τα νέα δίκτυα 5G. Η συντηρητική στάση των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων στο Mobile World Congress και η… κατάκτηση της Σελήνης.

Τα private equity και τα νέα ρεκόρ σε εξαγορές

Τα private equity και τα νέα ρεκόρ σε εξαγορές

Σε προ κρίσης επίπεδα βρέθηκαν οι εξαγορές εισηγμένων εταιρειών από ιδιωτικά σχήματα. Το μετρητό είναι άφθονο αλλά προβληματίζουν οι ακριβές αποτιμήσεις και ο κίνδυνος «ακριβών» τιμημάτων σε αυτή τη φάση του οικονομικού κύκλου.

Τα καυτά ζητήματα και οι θέσεις των ιταλικών κομμάτων

Ευρώπη, μετανάστευση, φορολογία και οι δαπάνες διχάζουν τα κόμματα ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Η απογοήτευση που νιώθουν οι Ιταλοί από την ΕΕ, η χαμηλή στήριξη στο ευρώ και το διαχρονικό ερώτημα της συνταξιοδότησης.

Κίνδυνος εμπορικού πολέμου μετά τους δασμούς Τραμπ

Η επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ, προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός επικίνδυνου φαινομένου ντόμινο, λόγω της κίνησης Τραμπ να επιβάλει δασμούς σε σίδερο και αλουμίνιο. «Απειλεί» με αντίποινα.

Αντιμέτωπο με τη στιγμή της αλήθειας το SPD

Οι αντίπαλοι του «μεγάλου συνασπισμού» θεωρούν μια νέα συμμαχία με τη Μέρκελ καταστροφική. Οι βαριές απώλειες στις εκλογές και οι φόβοι για τη χαμένη αριστερή ταυτότητα. Γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά.

Μαθήματα κοινωνικής πολιτικής από τον ευρωπαϊκό Βορρά

To πείραμα του βασικού εισοδήματος στη Φινλανδία και η πολιτική της καθολικής πίστωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τι δείχνει το «crash test» από έκθεση του ΟΟΣΑ. Η καταπολέμηση της φτώχειας και το κίνητρο για εργασία.

«Πόλεμος» Λονδίνου-Βρυξελλών για τη Βόρεια Ιρλανδία

Φωτιές άναψε το προσχέδιο της ΕΕ για το Brexit. «Κόκκινο πανί» για τη Μέι το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί, έστω και προσωρινά, «ενιαίος οικονομικός χώρος» σε Νότια και Βόρεια Ιρλανδία, υπό την αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

H χαμένη αξιοπιστία της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς

Ο Πούτιν και ο εσωτερικός διχασμός στις ΗΠΑ

Οι ντρίμπλες Μπερλουσκόνι πριν τις κάλπες της Κυριακής

Τι… ιδιαίτερο έχουν οι τράπεζες της Λετονίας

Πώς η αλυσίδα KFC ξέμεινε από… κοτόπουλα

Το χρήμα φεύγει από τα μετοχικά α/κ των ΗΠΑ

Πινγκ πονγκ στην ευρωζώνη για το κούρεμα κρατικού χρέους

Η εθνικιστική στροφή Ερντογάν με στόχο μια νέα θητεία

Γιατί ο Τραμπ δεν θα ξεφύγει ποτέ από τη Ρωσία

Η Γερμανία θέλει σύνδεση των Ταμείων Συνοχής με τη μετανάστευση

v