Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Υποκλοπές: Για όλα φταίει ο Κοντολέων! - Ενας διαγωνισμός σε… μηχανική υποστήριξη - Ο Γιάννης Ρέτσος και η διαδοχή

BLUEGROUND: Πιο κοντά από ποτέ για να μπει στο κλαμπ των «μονόκερων» είναι η ελληνική startup που δραστηριοποιείται στην αγορά του real estate και της τεχνολογίας (PropTech). Και αυτό γιατί «γέμισε» τα ταμεία της με 140 εκατ. ευρώ, χάρη σε γύρο χρηματοδότησης ο οποίος είχε κλείσει ήδη από το 2021.

Τα κεφάλαια ήρθαν από την DisruptAD, την επιχειρηματική πλατφόρμα του κρατικού επενδυτικού fund του Αμπου Ντάμπι ADQ, λίγες μόνο μέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την εξαγορά της βραζιλιάνικης ομοειδούς εταιρείας Tabas.

Τι βλέπει η Εθνική που δεν είδαν οι άλλοι; - Το Hilton έφερε λουκέτα - Στη γύρα για αγοραστή 10 σούπερ μάρκετ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Οι συζητήσεις με την αλυσίδα ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ναυάγησαν και έτσι λιανέμπορος από την περιφέρεια βρίσκεται σε αναζήτηση νέου αγοραστή. Και όπως λέει καλή πηγή της στήλης, έχει χτυπήσει την πόρτα πολύ μεγάλου λιανέμπορου.

Το αν θα έρθουν εις γάμον κοινωνία θα φανεί. Μέχρι στιγμής πάντως οικονομικός έλεγχος δεν έχει γίνει, οπότε ό,τι και να πούμε είναι πρόωρο. Αυτό που δεν χωρεί όμως αμφιβολία είναι ότι τουλάχιστον 10 μικροί περιφερειακοί παίκτες έχουν βγει στη γύρα αναζητώντας στέγη.

 

Ο Γ. Βάλβης, το «χρυσό» νερό Ρουμανίας και το… μπίνγκο - Ασφαλιστικές: Ηρθε η ώρα των μεταγραφών - Tips για ElvalHalcor

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ: Έντονη κινητικότητα επικρατεί στον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών, λόγω των πολλών αλλαγών που συμβαίνουν τελευταία σε επίπεδο διευθύνοντων (και διευθυνουσών) συμβούλων.

Η αποχώρηση της Μ. Πολιτοπούλου από την ΝΝ Hellas, συνοδεύεται από τις φήμες περί πρόσληψης στην ίδια θέση της Φ. Μιχάλη που μόλις διέκοψε τη συνεργασία της με την Allianz -και όλα αυτά την ώρα που οι Αμερικανοί της CVC εγκαθιστούν νέο επιτελείο στην Εθνική Ασφαλιστική με επικεφαλής τον Robert Gauci.

Παράλληλα, ο Χρήστος Γεωργακόπουλος αναλαμβάνει διοικητικά το τιμόνι και της Allianz, πέραν αυτού της Ευρωπαϊκής Πίστης που κρατάει στα χέρια του εδώ και κάμποσες δεκαετίες.

Κοκλώνης: Οι πολιτικοί διαξιφισμοί και η δήλωση - Καθυστερημένος χρησμός από ΤΧΣ - Η Πειραιώς και ο πήχης για τα κέρδη

REAL: Σε σημαντική μείωση του τραπεζικού δανεισμού έχει προχωρήσει το Real Group τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα ο όμιλος, παρά την οικονομική κρίση και τις αντιξοότητες στον δημοσιογραφικό κλάδο, έχει καταβάλει ποσό που υπερβαίνει τα 9,5 εκατ. ευρώ μειώνοντας δραστικά τον δανεισμό του από τα 13,7 εκατ. ευρώ το 2012 σε 4 εκατ. ευρώ σήμερα, λένε οι πηγές μας.

Παράλληλα με την εξυπηρέτηση των δανείων προς τις τράπεζες, το Real Group έχει αποπληρώσει έως σήμερα περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ σε Leasing και απομένει ποσό ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται, η αντικειμενική αξία του οποίου φέρεται να υπερβαίνει σήμερα τα 3 εκατ. ευρώ.

Σταϊκούρας-τραπεζίτες: Εκατέρωθεν... αιτήματα για τα δάνεια *Tips για την ΑΜΚ της Lavipharm *Κρίσιμοι αριθμοί για ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: Για περίπου δύο ώρες ο Χρήστος Σταϊκούρας και οι τραπεζίτες συζήτησαν χθες το απόγευμα εξελίξεις και προβληματισμούς στη σκιά του υψηλού πληθωρισμού και των αλλεπάλληλων αυξήσεων επιτοκίων.

Η κυβέρνηση, καθώς πλησιάζουν και οι εκλογές, θέλει να προλάβει στο μέτρο του δυνατού μια νέα εστία κοινωνικών αντιδράσεων. Έχει περάσει τον κάβο του ηλεκτροσόκ στους λογαριασμούς, επιχειρεί να διαχειριστεί με επιδόματα, καλάθια (νοικοκυριού) και νέες παρεμβάσεις που σχεδιάζονται την έκρηξη της ακρίβειας. Νέο μέτωπο, οι αυξημένες δόσεις στα στεγαστικά δάνεια.

v