Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Η Καϊλή, τα δωράκια και οι δηλώσεις-Ερχονται τρία deals στα σούπερ μάρκετ-Επενδύσεις στα logistics από Θ. Φέσσα

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. Τρία deals είναι έτοιμα να «κλείσουν» μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπως μαθαίνει η στήλη. Το πρώτο αφορά πολύ μικρό δίκτυο, τα άλλα δύο όμως θα κάνουν αίσθηση, όπως υποστηρίζει πηγή της στήλης.

Οχι κατ’ ανάγκη για το μέγεθος των προς εξαγορά δικτύων, αλλά για την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται τα καταστήματα τα οποία θα βοηθήσουν τους «γαμπρούς» να επεκταθούν γεωγραφικά.

 

ΜΑΣΚΕΣ. Η εταιρεία Creative Tourism ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2019 με βασικό αντικείμενο την αγορά οικοπέδων, αγροτεμαχίων, ανέγερση, κατασκευή-αποπεράτωση-ενοικίαση και εκμετάλλευση επιπλωμένων τουριστικών κατοικιών, βιλλών, ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων. Το επενδυτικό της σχέδιο που εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό πριν από λίγες ημέρες, όμως, δεν έχει σχέση με το βασικό της σκοπό. Τα 549.345 ευρώ του συνολικού επιλέξιμου κόστους της επένδυσης θα κατευθυνθούν στην ίδρυση μονάδας παραγωγής υγειονομικών - χειρουργικών μασκών στη Λευκάδα.

Τα τραπεζικά επιτόκια και η… ντρίπλα-Μετακινήσεις assets στη ΓΕΚ Τέρνα-Τιμές-φωτιά (και) σήμερα στο ρεύμα

ΑΚΙΝΗΤΑ. Οι καθαρές ξένες άμεσες επενδύσεις για αγορά ακινήτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, κατέγραψαν σημαντική αύξηση 60,2% την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2022. Εφτασαν τα 1.276,9 εκατ. ευρώ, έναντι 797,2 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2021, ξεπερνώντας ακόμη και το αντίστοιχο επίπεδο που είχε καταγραφεί το 2019 (1.030,2 εκατ. ευρώ).

Ρόλο στο παραπάνω αποτέλεσμα έπαιξαν κυρίως οι επενδυτές της «Χρυσής Βίζας», καθώς οι συναλλαγές απόκτησης επενδυτικών ακινήτων για εμπορικές χρήσεις πραγματοποιούνται κυρίως από εγχώρια κεφάλαια.

Γιατί έγινε η σύμπραξη ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, Κοπελούζου - Πλαίσιο: Η… ομορφιά και το τυφλό ταμπλό - To refinance των Ιωάννου

ΚΑΪΛΗ: Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου στο Βέλγιο, να συνεχιστεί η προφυλάκισή της, παρότι παραμένει προφυλακισμένος και ο σύντροφός της, άρα και οι δύο γονείς του μικρού κοριτσιού της θα είναι εκτός κυκλοφορίας (αντί της εξόδου της με «βραχιολάκι»), δείχνει δύο πράγματα, κατά την άποψη της στήλης: Πρώτον, ότι οι αρμόδιοι δικαστικοί δεν έχουν πειστεί καθόλου από τα λεγόμενά της περί αθωότητας, αλλά και ότι την έκριναν ύποπτη φυγής. Και δεύτερον, ότι δεδομένου του «πάταγου» που έχει δημιουργήσει η υπόθεση, οι αρχές επιλέγουν την τήρηση αυστηρής γραμμής απέναντι στους εμπλεκόμενους.

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής: Στρίβειν δια του... αρραβώνος - Αποχωρήσεις από το ΔΣ Σφακιανάκη - Σύμβαση ΟΛΘ με Σαββίδη

ΧΡ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Νέες επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητάς της προωθεί η καλαματιανή βιομηχανία ξιδιού και μουστάρδας.

Τα δύο επενδυτικά της σχέδια ύψους 571.305 ευρώ και 527.300 ευρώ έχουν ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο. Το μεν πρώτο, την επέκταση της δυναμικότητας της μονάδας παραγωγής μουστάρδας και το δεύτερο την επέκταση δυναμικότητας μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης ξιδιού καθώς και την παραγωγή μουστάρδας και κρεμών βαλσαμικού.

Η καλαματιανή εταιρεία, που πέρυσι υλοποίησε επενδύσεις 1,051 εκατ. ευρώ, τζιράρει ετησίως πάνω από 5,255 εκατ. ευρώ -το 2021 οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 21%- ενώ τα κέρδη της με βάση τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της, δηλαδή στη χρήση του 2021, ανήλθαν σε 269.414,62 ευρώ, αυξημένα κατά 203,69% σε σχέση με το 2020.

Ο Ευ. Μυτιληναίος έπεσε… διάνα! - Aegean: Τα ντεσού της επένδυσης και τα warrants - Η οικοδομή πήρε την... κατηφόρα

ADMIRAL: Το είδαμε κι αυτό! Το ότι έχουν σουξέ τα αθλητικά είναι γνωστό και στα εγκαίνια των καταστημάτων των αλυσίδων γίνεται χαμός από followers και influencers. Μάλλον για να εξυπηρετηθεί η μεγάλη προσέλευση τα εγκαίνια της Admiral στη Νέα Ιωνία κράτησαν τρεις μέρες, από την Παρασκευή, 16 μέχρι την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Η άλλη εκδοχή, που θέλει κάθε μέρα εορτασμού να αντιστοιχεί σε κάθε όροφο δεν «παίζει», γιατί το κατάστημα (Λεωφόρος Ηρακλείου 292) είναι τετραώροφο.

Σε κάθε περίπτωση, το σήμα που αναπτύσσει εταιρεία του Παναγιώτη Παναγάκου, με δίκτυο πάνω από 120 καταστήματα στην Ελλάδα, έκανε ντόρο στην τοπική αγορά.

v