Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νέος ενοικιαστής για Prodea στη Συγγρού - Η χρυσοφόρα δικαίωση των πετρελαϊκών - Ερχονται εξώσεις για το Twitter

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Τα κέρδη για την οικονομία των ΗΠΑ από την ενεργειακή κρίση είναι γνωστά. Σε αυτά όμως θα πρέπει να προσθέσουμε και άλλα 100 δισ. δολάρια, όσα δηλαδή και τα κέρδη των ExxonMobil και Chevron για τη φετινή χρονιά.

Οι πετρελαϊκοί κολοσσοί κεφαλαιοποιούν τις αυξανόμενες τιμές των ορυκτών καυσίμων μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Η Exxon αναμένεται να καταγράψει κέρδη άνω των 56 δισ. δολαρίων το 2022 και η Chevron να φτάσει τα 37 δισ. δολάρια, ρεκόρ και για τις δύο εταιρείες, σύμφωνα με εκτιμήσεις της S&P Capital IQ.

Πληροφορική: Δύο ταχύτητες στο ταμπλό - Η επιστροφή στη Shelman που ρίχνει... σκιές - Ο κουνιάδος ως επιτελάρχης;

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η σύμπραξη των εταιρειών διαμεσολάβησης του Γιώργου Μάστακα (με έδρα τα Ιωάννινα), οι οποίες εντάσσονται στον όμιλο Howden Hellas.

Όπως αναφέρουν παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, τα deals στον χώρο των διαμεσολαβούντων θα συνεχιστούν, ως αποτέλεσμα τόσο της συγκέντρωσης που έχει ήδη προηγηθεί στον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών όσο και των σημαντικών δαπανών που απαιτούνται για την ψηφιοποίηση των εργασιών στα σχήματα διαμεσολάβησης.

 

SHELMAN: To αρχικά πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε μετά την είδηση ότι θα επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της εταιρείας στη Μαρώνεια επισκιάστηκε ως ένα βαθμό όταν ανακοινώθηκε ότι στο νέο ιδιοκτησιακό σχήμα θα συμμετάσχει και η Alpha Woods (μαζί με τον επιχειρηματία Δημήτρη Τακά, της οικογενείας που κατείχε κατά το παρελθόν την τέως εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Αθήνας Βαλκάν Εξπόρτ), κάτω από τον έλεγχο της οποίας η πάλαι ποτέ Shelman «έβαλε λουκέτο».

Αγώνας δρόμου για το Hilton-Ουρανοκατέβατα κέρδη στην... Tesla-Οι κερδισμένοι του S&P και τα φρένα της Ferrari

HILTON. Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο ακίνητο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, όπου για χρόνια στεγαζόταν το ιστορικό «Hilton».

Οι ιθύνοντες έχουν αποδυθεί σε έναν άτυπο αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν το χρονοδιάγραμμα, καθώς, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, η επαναλειτουργία του εμβληματικού ξενοδοχείου ως Conrad έχει τοποθετηθεί για το 2024.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι 50 κατοικίες που θα αναπτυχθούν στο κτιριακό συγκρότημα της Βασιλίσσης Σοφίας και οι οποίες θα φέρουν δύο από τα πιο γνωστά και premium brands της Hilton, τα Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences, έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους εδώ και καιρό.

H… γκρινιάρα Ryanair ψηφίζει Ελλάδα-Ελληνικό: Το καζίνο και η πρόταση για… Task Force-Γλίτωσε ο Nasdaq τα χειρότερα;

RYANAIR. Μπορεί κατά καιρούς να διαμαρτύρεται για τις χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια, να αναστέλλει τα δρομολόγιά της χωρίς καμία προειδοποίηση και να κλείνει εν μία νυκτί τις βάσεις της στην Ελλάδα, ωστόσο, η χαμηλού κόστους αεροπορική, πιστή στη στρατηγική που ακολουθεί ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, προσθέτει νέες πτήσεις στο πρόγραμμά της, εντάσσοντας σε αυτό περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Ετσι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής επίσημες ανακοινώσεις της ιρλανδικής εταιρείας, το νέο της πρόγραμμα για το καλοκαίρι περιλαμβάνει τα δρομολόγια Κως - Δουβλίνο, Κέρκυρα - Μέμινγκεν και Αθήνα - Πάφος.

Attica Bank: NPEs στο... περίμενε και ψαλίδι στο προσωπικό-Δάνειο του RRF 250 εκατ. για ΓΕΚ-Νέος διαγωνισμός για άγονες γραμμές

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ. Η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων Intrum ανέβασε εχθές στην ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμό, το σφυρί για την μεζονέτα του πρώην στελέχους της ΑΕΚ Γιάννη Γρανίτσα στην Εκάλη.

Ο πλειστηριασμός είναι προγραμματισμένος για την 1η Φεβρουαρίου 2023 και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 765.000 ευρώ. Το ακίνητο αποτελείται από μία οριζόντια ιδιοκτησία – μεζονέτα, η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο κείμενο στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης , Δήμου Κηφισιάς στη διασταύρωση των οδών Δεκελείας αριθμός 25 και Νίρας αριθμός 2, αποτελούμενης από υπόγειο επιφανείας μ.τ. 17,40 και μ.τ. 47, ισόγειο όροφο επιφανείας μ.τ. 241,28.

v