Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Λουφάκης: Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για τις εξαγωγές

Λουφάκης: Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για τις εξαγωγές

Υπάρχει πολύ κακή εικόνα για την Ελλάδα, ακόμα και μακροχρόνιοι πελάτες ζητούν εγγυητικές καλής εκτέλεσης, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ. Πρέπει να αποκατασταθεί η ρευστότητα. Κλειδί για την ανάπτυξη η αξιοποίηση των λιμανιών. Πρόβλημα η χαμηλή προστιθέμενη αξία των προϊόντων.

Γιατί τα ομόλογα... τρελάθηκαν

Γιατί τα ομόλογα... τρελάθηκαν

O ρόλος του εφησυχασμού και των λανθασμένων υπολογισμών της αγοράς, αλλά και η επίδραση του προγράμματος αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ εξηγούν την παράξενη συμπεριφορά στα επιτόκια των ευρωπαϊκών ομολόγων.

Πετρέλαιο: Το ράλι από τα χαμηλά 6ετίας και τα σκαμπανεβάσματα

Πετρέλαιο: Το ράλι από τα χαμηλά 6ετίας και τα σκαμπανεβάσματα

Το πετρέλαιο ανακάμπτει, αλλά για πόσο; Η τιμή του μαύρου χρυσού υφίσταται συνεχείς αυξομοιώσεις, η εξήγηση των οποίων περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες. Η περίπλοκη εξίσωση της προσφοράς και της ζήτησης εξηγείται με περιεκτικό τρόπο από τους FT.

FT: Ερχεται ο «θάνατος» της τηλεόρασης

FT: Ερχεται ο «θάνατος» της τηλεόρασης

Οι νέες τάσεις της τηλεοπτικής αγοράς. Τι καινούριο φέρνουν υπηρεσίες όπως το Netflix στη ζωή μας και πώς αναμένεται να αλλάξουν τον τρόπο που το κοινό παρακολουθεί τηλεόραση. Παράγοντες της αγοράς καταθέτουν τις απόψεις τους.

Τσακίρης: Μπορούμε να κερδίσουμε στον τουρισμό και τη φετινή χρονιά

Τσακίρης: Μπορούμε να κερδίσουμε στον τουρισμό και τη φετινή χρονιά

Η άρση της αβεβαιότητας θα επιτρέψει στην Ελλάδα να διεκδικήσει φέτος νέο τουριστικό ρεκόρ, τονίζει ο πρόεδρος του ΞΕΕ. Χάνεται φορολογητέα ύλη 2 δισ. από παράνομα τουριστικά καταλύματα. Ανταγωνιστική η Αθήνα, πρέπει να προσεχτεί η αστυνόμευση στο κέντρο.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πού οδηγεί το μπρα ντε φερ ΣΥΡΙΖΑ - δανειστών

Οι προσπάθειες της Αθήνας να κλείσει συμφωνία εντός των ορίων της λαϊκής εντολής και ο κίνδυνος πτώχευσης. Τα ορόσημα που χάθηκαν και η στάση των δανειστών. Πόσο βοηθά η αλλαγή στη διαπραγματευτική ομάδα. Πόσο φοβίζει Ευρώπη και ΗΠΑ το Grexit.

Βρετανία: Εκλογές στο νήμα υπό την σκιά του Brexit

Οι εκλογές της 7ης Μαϊου είναι οι πιο αμφίρροπες στην πρόσφατη ιστορία της Βρετανίας. Η Ευρώπη είναι το βασικό ζήτημα που χωρίζει Εργατικούς και Συντηρητικούς. Ποιος φαίνεται να κερδίζει τελικά την μάχη;

Μίχαλος: Αδύνατη η αύξηση του κατώτατου μισθού

Δεν μπορεί να υλοποιηθεί συμφωνία με υφεσιακά μέτρα προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Κάθε μήνας που περνά αφήνει αρνητικά αποτυπώματα. Αύξηση κατώτατου μισθού χωρίς άρση αντικινήτρων θα φέρει ανεργία. Η πρόταση για τον πρωτογενή τομέα.

Πότε τα ελληνικά ομόλογα θα είναι ευκαιρία

Oι επενδυτές προτιμούν μια μικρή απώλεια στα γερμανικά ομόλογα παρά το ρίσκο μιας μεγάλης ζημίας από τα ελληνικά. Ωστόσο υπάρχει ένα σημείο όπου τα ελληνικά ομόλογα θα είναι φθηνά. Εχουμε φτάσει εκεί;

Κορκίδης: Η αγορά δεν αντέχει έως τον Ιούνιο

Κατάρρευση της συναλλακτικής εμπιστοσύνης έχει φέρει η αβεβαιότητα. Τι ζητούν οι χώρες της Νότιας και της Βόρειας Ευρώπης για να εκτελέσουν παραγγελίες. Γιατί η πρόβλεψη για 8.500 λουκέτα μοιάζει «αισιόδοξη». Οι θέσεις για κατώτατο μισθό και εργασιακά.

TAGS ΕΜΠΟΡΙΟ

Χατζηδάκης: «Δεν τάζουμε κήπους με τριαντάφυλλα, λέμε τα εφικτά!»

Μηλιός: Δεν χρειαζόμαστε έκτακτες εισφορές και φόρους

Μπακογιάννη: Εφικτή η μείωση της φορολογίας

Τσακαλώτος: Πού μας εμπιστεύονται οι ξένοι

«Θα συνεργαστώ με όποιον μου υποδείξει ο λαός»

Πώς ο ΟΤΕ «απελευθερώνει» το WiFi των συνδρομητών του

Στ. Μάνος: Το αδιέξοδο στην Ελλάδα είναι συνολικό

OTE: Στήριξη στους νέους με το Graduate Trainee Program

Acampora: Πότε θα βγω αγοραστής στο Ελληνικό Χρηματιστήριο

ΟΤΕ: Οι ποδηλατοδράσεις και η εξοικονόμηση 100 τόνων διοξειδίου άνθρακα

v