ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το comeback της Praktiker και η ομπρέλα Fairfax

Το comeback της Praktiker και η ομπρέλα Fairfax

Το 2016 θα είναι ανοδικό για την εταιρία, προβλέπει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, ενώ εκτιμά ότι παρά την κρίση υπάρχουν περιθώρια επέκτασης. Χαρακτηρίζει λυπηρό το ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη ζητήματα όπως η φοροδιαφυγή. Τι δηλώνει για τη Fairfax.

Σταϊκούρας: Αναπόφευκτη η λήψη νέων μέτρων

Σταϊκούρας: Αναπόφευκτη η λήψη νέων μέτρων

«Όχι» σε αύξηση εισφορών και φοροσυντελεστών, λέει στο Euro2day.gr ο συντονιστής Οικονομικών της ΝΔ. Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση, για να πείσει για τις ελληνικές θέσεις. Οι ευθύνες ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες απαιτήσεις των δανειστών, η πρόταση της ΝΔ στο ασφαλιστικό και η ρύθμιση χρέους.

Ν. Σταυρογιάννη: Γιατί συμφέρει η ασφάλιση νομικής προστασίας

Ν. Σταυρογιάννη: Γιατί συμφέρει η ασφάλιση νομικής προστασίας

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Das Hellas μιλά στο Euro2day.gr για τα ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας και τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν. Βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια, η ασφαλιστική κάλυψη.

ΧΑΚ: MoU με δύο ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

ΧΑΚ: MoU με δύο ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Ο γενικός διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου κ. Νώντας Μεταξάς μιλά στο Euro2day.gr για τις κινήσεις που επιχειρούνται προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα της τοπικής αγοράς. Αρχικό ενδιαφέρον ελληνικής ενεργειακής εταιρείας για τη Νέα Αγορά.

Χριστοδουλίδης: Τα σχέδια της κυπριακής κυβέρνησης μετά το μνημόνιο

Χριστοδουλίδης: Τα σχέδια της κυπριακής κυβέρνησης μετά το μνημόνιο

Συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις και τις προοπτικές γύρω από το εθνικό θέμα και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο. Τι δηλώνει για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις.

Ν. Παπαθανασίου: Τι σχεδιάζει η ΕΛΤΟΝ μέσα στο 2016

Ο πρόεδρος του εισηγμένου ομίλου μιλά στο Euro2day.gr για την ανοδική πορεία του 2015 και τις προτεραιότητες της φετινής χρονιάς. Οι δραστηριότητες στο εξωτερικό, η επέκταση στην Τουρκία και οι σχέσεις με τις πιστώτριες τράπεζες.

Χαρίτσης: Η καινοτομία στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ

Περίπου 8 δισ. θα πέσουν στην αγορά εφέτος, τονίζει ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και η στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης. Για πρώτη φορά χρηματοδότηση και σε clusters για «αλυσίδα αξίας».

Ορίζων Ασφαλιστική: «Ήρθε η ώρα των νοικοκυρεμένων εταιρειών»

H επί 52 χρόνια συνεχώς κερδοφόρος ασφαλιστική εταιρεία δηλώνει πως υποδέχεται με χαρά το Solvency II και βλέπει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης στο νέο περιβάλλον που θα διαμορφωθεί - Συνέντευξη του υπεύθυνου Marketing και Πωλήσεων κ. Χρήστου Αχή.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Γενική Εμπορίου: Έτοιμη για τριπλάσιες πωλήσεις, αλλά...

Ο πρόεδρος της εισηγμένης κ. Γιώργος Κρεμμύδας μιλά στο Euro2day.gr για την πορεία και τις προοπτικές της εταιρείας, αλλά και για «καυτά» ζητήματα της ελληνικής οικονομίας. Στο 40% του τζίρου οι άμεσες και έμμεσες εξαγωγές.

Βούρδας: Μεγάλες αμαρτίες και μεγάλα περιθώρια για τον σιδηρόδρομο

Ε. Κούρταλης: Πλήγμα στις «κλωστές» από τα αγροτικά μπλόκα

Ευρωσύμβουλοι: Καυτό ενδιαφέρον για ιδιωτικοποιήσεις και «κόκκινα δάνεια»

«Άλλο μεταρρυθμίσεις και άλλο συγκυβέρνηση»

Δαμιανάκης: Να προλάβουμε τη... Lehman Brothers της Ελλάδας

Γ. Ρούσσος (Revoil): Είμαι αισιόδοξος για το 2016

Ευρωπαϊκή Πίστη: «Ανοιχτή» για εξαγορές εταιρειών και χαρτοφυλακίων

Οι άριστες επιχειρήσεις πάντα επιβιώνουν

Ευ. Χαϊδάς (Ικτίνος): «Ανοίγουμε» νέες αγορές στη Νότιο Αμερική

Kυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα συμμετέχει σε κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ

v