Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σακελλαρίου: Συνεργαζόμαστε στενά με τη Εurobank

«Το ΤΧΣ είναι σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της τράπεζας για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσής της, το οποίο θα καλύπτει όλους τους τομείς», δηλώνει η Αναστασία Σακελλαρίου.

Σακελλαρίου: Συνεργαζόμαστε στενά με τη Εurobank

"Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σεβόμενο τον σκοπό, τους στόχους και τον θεσμικό του ρόλο, επεξεργάζεται τη στρατηγική που θα διασφαλίσει την επιτυχία της συναλλαγής για την Eurobank, προς το συμφέρον της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας" αναφέρει σε δήλωση της η κ. Αναστασία Σακελλαρίου, διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), αναφορικά με την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank.

"Το ΤΧΣ είναι σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της τράπεζας για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσής της, το οποίο θα καλύπτει όλους τους τομείς για περαιτέρω εξοικονόμηση κεφαλαίων μέσω χρηματοοικονομικών και λειτουργικών μέτρων. Φυσικά, παραμένουμε πιστοί στην εκτέλεση της συναλλαγής εντός του χρονοδιαγράμματος που έθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να ενισχυθεί η κεφαλαιακή επάρκεια της Eurobank" προσθέτει η κ. Σακελλαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v