Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νευρικότητα στη Wall Street

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης συνεχίζει να βρίσκεται η Wall Street σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται από συχνές εναλλαγές πρόσημων και περιορισμένο όγκο συναλλαγών. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης συνεχίζει να βρίσκεται η Wall Street σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται από συχνές εναλλαγές πρόσημων και περιορισμένο όγκο συναλλαγών. Κέρδη σημείωσαν Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Ειδικότερα, κέρδη σημειώνει η μετοχή της Wal Mart, που ανακοίνωσε μικρή αύξηση στα κέρδη γ΄ τριμήνου, τα οποία ωστόσο διαμορφώθηκαν ανάλογα με τις εκτιμήσεις της αγοράς. Παράλληλα οι προβλέψεις της εταιρίας για την πορεία των μεγεθών της στο δ΄ τρίμηνο κινήθηκαν στο άνω εύρος των προβλέψεων της αγοράς.

Σε θετικό έδαφος κινούνται και οι μετοχές της Lowe, τα κέρδη της οποίας ικανοποίησαν την αγορά. Μάλιστα η εταιρία προέβλεψε πως τα κέρδη έτους θα διαμορφωθούν υψηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Άνοδο καταγράφουν οι τίτλοι της Georgia – Pacific, μετά την είδηση ότι η εταιρία θα αγοραστεί προς 13,2 δισ. δολάρια από την Koch.

Εξάλλου η σχέση ανοδικών πτωτικών διαμορφώνεται στο 3 προς το 2 στον NYSE, ενώ στο Nasdaq κυμαίνεται στο 4 προς 5.

Στις 10.678 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με απώλειες 0,07%, ενώ πτώση 0,2% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.197 μονάδες. Απώλειες 0,2% για τον S&P 500, στις 1.232 μονάδες

Εξάλλου κέρδη 0,09% σημείωσε ο FTSE 100, στις 5.470 μονάδες, ενώ άνοδο 0,26% κατέγραψε ο Cac στις 4.548 μονάδες. Κέρδη 0,03% για τον Dax, στις 5.092 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v