Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aνοδικές τάσεις στη Wall μετά το χλιαρό ξεκίνημα

Ανοδικές τάσεις διαδέχθηκαν το χλιαρό ξεκίνημα της Wall Street με τις πετρελαικές τιμές και το δολάριο να ενισχύονται. Απώλειες σε Λονδίνο και Παρίσι, κέρδη για το Dax στην Φρανκφούρτη.

Ανοδικές τάσεις διαδέχθηκαν το χλιαρό ξεκίνημα της Wall Street με τις πετρελαικές τιμές και το δολάριο να ενισχύονται. Απώλειες σε Λονδίνο, Παρίσι, κέρδη για το Dax στην Φρανκφούρτη.

Στα εταιρικά νέα η AIG ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ΄ τριμήνου και ίσως να επαναδημοσιεύσει παλαιότερα μεγέθη. Πτώση σημειώνει η μετοχή της Pepsico. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την αναδιάρθρωση ορισμένων μονάδων της με στόχο να περικοπούν τα κόστη.

Αντίθετα άνοδο σημειώνει η μετοχή της Pixar μετά την ανακοίνωση υψηλότερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων γ΄ τριμήνου. Κέρδη σημειώνει και η μετοχή της Home Depot, η μετοχή της οποίας αναβαθμίστηκε σε ”Outperform”.

Στις 5.439 μονάδες διαμορφώθηκε ο FTSE 100, με απώλειες 0,39%, ενώ πτώση 0,52% σημείωσε ο Cac, στις 4.480 μονάδες. Kέρδη 0,05% για τον Dax, στις 5.011 μονάδες.

Στις 10.590 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με κέρδη 0,48%, ενώ άνοδο 0,35% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.179 μονάδες. Κέρδη 0,53% καταγράφει ο S&P 500 στις 1.225 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v