Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρείται το πτωτικό κλίμα στη Wall Street

Πτωτικά συνεχίζουν να κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να αποκομίζουν κέρδη μετά την άνοδο τεσσάρων συνεχόμενων συνεδριάσεων. Αμετάβλητος ο FTSE 100 στο Λονδίνο, απώλειες για τον Dax.

Πτωτικά συνεχίζουν να κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να αποκομίζουν κέρδη μετά την άνοδο τεσσάρων συνεχόμενων συνεδριάσεων.

Στα εταιρικά νέα, απώλειες καταγράφει η μετοχή της κατασκευαστικής Toll Brothers, μετά την προειδοποίηση που απηύθυνε ότι τα κέρδη της δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες της αγοράς.

Απώλειες σημειώνει και η μετοχή της Freddie Mac μετά την αναπροσαρμογή προς τα κάτω των οικονομικών της αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου. Στο κόκκινο κινείται και η τεχνολογική Netease.com, αφού τα έσοδα γ΄ τριμήνου που ανακοίνωσε, δεν φάνηκε να ικανοποιούν την αγορά.

Αρνητικά διαμορφώνεται το έως τώρα κλίμα της συνεδρίασης, αφού στο NYSE οι αναλογία ανοδικών – πτωτικών μετοχών, διαμορφώνεται στο 2 προς 1. Στο Nasdaq η αναλογία ανοδικών - πτωτικών κυμαίνεται στο 5 προς 9.

Στις 10.545 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με απώλειες 0,38%, ενώ πτώση 0,19% καταγράφει ο Nasdaq, στις 2.174 μονάδες. Απώλειες 0,3% για τον S&P 500, που κινείται στις 1.219 μονάδες.

Στο μεταξύ, απώλειες 0,31% κατέγραψε ο Dax, στις 5.008 μονάδες, ενώ αμετάβλητος στις 5.460 μονάδες έκλεισε ο FTSE 100. Επίσης αμετάβλητος ο Cac, στις 4.503 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v