Διατηρείται το ”ράλι” στη Wall

Διατηρείται το θετικό κλίμα στη Wall Street, με αφορμή τα υψηλότερα των προσδοκιών αποτελέσματα σημαντικών εταιριών που φαίνεται να ικανοποιούν την αγορά. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Διατηρείται το θετικό κλίμα στη Wall Street, με αφορμή τα αποτελέσματα ”δεικτοβαρών εταιριών” που ικανοποιούν τους επενδυτές. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Αναλυτικότερα, κέρδη καταγράφει η μετοχή της Johnson & Johnson. Τα κέρδη της εταιρίας ανήλθαν στα 67 σεντς ανά μετοχή, δεδομένο που εξέπληξε ευχάριστα τους αναλυτές. Αύξηση σημειώνουν και οι τίτλοι της DuPont, αφού τα αποτελέσματα της εταιρίας κινήθηκαν υψηλότερα των προβλέψεων.

Σε θετικό έδαφος κινείται και η μετοχή της Merrill Lynch, που κατέγραψε κέρδη που βρέθηκαν στο άνω εύρος των εκτιμήσεων της αγοράς.

Στα μακροοικονομικά νέα, αύξηση – έκπληξη εμφάνισε η καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο, διαμορφούμενη στα 103,4, έναντι 102,3 το Δεκέμβριο.

Στις 10.507 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow, με κέρδη 1,34%, ενώ στις 2.031 μονάδες βρίσκεται ο Nasdaq, με κέρδη 1,13%. Ανοδος 0,88% για τον S&P, στις 1.173 μονάδες.

Εν τω μεταξύ ο FTSE έκλεισε στις 4.843 μονάδες, με κέρδη 0,64%, ενώ ο Cac έκλεισε με κέρδη 0,87%, στις 3.882 μονάδες. Κέρδη 0,76% για τον Dax, στις 4.233 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v