Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιλεκτικές εμφανίσεις αγοραστών στην Wall

Επιστρέφουν επιφυλακτικά οι αγοραστές στην Wall μετά το πτωτικό σερί, έχοντας αναθαρρήσει και από την μείωση των νέων ανέργων. Ανακάμπτουν από τα χαμηλά επτά εβδομάδων οι διεθνείς αγορές.

Επιφυλακτικά επιστρέφουν οι αγοραστές στην Wall Street προς αναζήτηση ευκαιριών, έχοντας αναθαρρήσει και από την μείωση των νέων ανέργων, ενώ οι διεθνείς αγορές ανακάμπτουν από τα χαμηλά επτά εβδομάδων.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,36% στις 10.096 μονάδες, ο S&P 0,4% στις 1.059 μονάδες, ενώ ο Nasdaq 0,35% στις 2.149 μονάδες.

Οι φόβοι για επιβράδυνση της ανάκαμψης στην αμερικανική οικονομία αυξάνονται γεωμετρικά τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας σειράς απογοητευτικών ανακοινώσεων για την στατιστική εμφάνιση κυρίως των αγορών εργασίας και ακινήτων.

Πάντως σήμερα οι ενδείξεις δεν ήταν αποθαρρυντικές, καθώς ανακοινώθηκε μείωση των νέων αιτήσεων για επίδομα ανεργίας κατά 31.000.

Από το στατιστικό μέτωπο, όλα τα βλέμματα είναι επικεντρωμένα στην ανακοίνωση της αναθεωρημένης εκτίμησης για το ΑΕΠ β΄τριμήνου των ΗΠΑ, την Παρασκευή.

Από το εταιρικό μέτωπο, η αλυσίδα λιανικού εμπορίου J. Crew Group πρόκειται να ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου, ενώ η Guess υποχωρεί αισθητά μετά την κοινοποίηση των μεγεθών της.

Θετικά πρόσημα επικρατούν στις ευρωαγορές, μετά το πρόσφατο πτωτικό σερί, με την Credit Agricole να ενισχύεται 2,8% στο Παρίσι χάρη στην ανακοίνωση αύξησης κερδών τριμήνου 89%, την L'Oreal 6% και την Diageo 1,5% στο Λονδίνο.

Ο δείκτης FTSE ενισχύεται 0,95% στις 5.156 μονάδες, ο DAX 0,75% στις 5.943 μονάδες, ενώ ο CAC 1,06% στις 3.486 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v