Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mεταξύ "πράσινου" και "κόκκινου" η Wall

Προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν τελικά να κρατηθούν σε υψηλότερο επίπεδο οι δείκτες της Wall, που κινούνται μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου», μετά τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν  για αγορά εργασίας και τομέα υπηρεσιών.

Προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν τελικά να κρατηθούν σε υψηλότερο επίπεδο οι δείκτες της Wall Street, που κινούνται μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου», καθώς οι επενδυτές επεξεργάζονται τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και τα οποία δείχνουν σταθεροποίηση στην αγορά εργασίας αλλά και στον τομέα των υπηρεσιών.

Ο δείκτης Dow Jones αμετάβλητος αυτήν την ώρα στις 10.571,71 μονάδες, ενώ και ο δείκτης S&P 500 διατηρείται στις 1.136,5 μονάδες. Αντιθέτως, απώλειες 0,24% καταγράφει ο δείκτης Nasdaq στις 2.303,18 μονάδες.

H υποβάθμιση της σύστασης για την Travelers Companies και η περίληψη της 3M στην “conviction buy list” από την Goldman Sachs, λειτουργούν αντίρροπα για τον Dow, ενώ «ενισχυτικά» λειτουργεί η άνοδος της μετοχής της Alcoa κατά 3,4%, λόγω της ανόδου των futures των μετάλλων.

Παράλληλα, ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών πιέζει τον δείκτη S&P, παρά την άνοδο των μετοχών πρώτων υλών και ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v