Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπιες διακυμάνσεις στη Wall Street

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στην Wall Street, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον δείκτη ISM, που έδειξε μια οριακή αύξηση στον τομέα των υπηρεσιών τον Δεκέμβριο. Ηπια άνοδος στις ευρωαγορές.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στην Wall Street, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον δείκτη ISM, που έδειξε μια οριακή αύξηση στον τομέα των υπηρεσιών τον Δεκέμβριο.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,16% στις 10.589,25 μονάδες, ενώ λίγο υψηλότερα, κατά 0,07%, κινείται ο δείκτης S&P 500 στις 1.137,08 μονάδες. Οριακές διακυμάνσεις μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου» για τον δείκτης Nasdaq, που διαμορφώνεται στις 2.307 μονάδες.

Ηπια ανοδικά διαμορφώνονται και οι κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, που νωρίτερα κινούνταν πτωτικά, με την υποχώρηση των μετοχών του ενεργειακού κλάδου και του κλάδου τροφίμων να αντισταθμίζει τα κέρδη που κατέγραφαν οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομηχανίες.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου διαμορφώνονταν 0,03% υψηλότερα στις 2.261 μονάδες, κέρδη 0,19% για τον δείκτη DAX της Φρανκφούρτης στις 6.043 μονάδες και 0,17% για τον δείκτη CAC του Παρισιού στις 4.019 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v