Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Κρατάει" το +25% του έτους η Wall Street

Αρκούνται στο +25% του S&P για την φετινή χρονιά οι επενδυτές στην Wall Street και δεν επιχειρούν μεγάλες κινήσεις, διατηρώντας την σταθεροποιητική πορεία των τελευταίων συνεδριάσεων του έτους. Πτώση στις ευρωαγορές.

Αρκούνται στο +25% του S&P για την φετινή χρονιά οι επενδυτές στην Wall Street και δεν επιχειρούν μεγάλες κινήσεις, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η σταθεροποιητική εικόνα των τελευταίων συνεδριάσεων του έτους.

Με «οδηγό» την διορθωτική εικόνα στα διεθνή χρηματιστήρια, οι βασικοί δείκτες στη Νέα Υόρκη διαμορφώνονται με ήπια πτώση.

Ο δείκτης Dow Jones εμφανίζει απώλειες 0,32 στις 10.511 μονάδες, ο S&P 0,32% στις 1.122 μονάδες, ενώ ο Nasdaq 0,15% στος 2.874 μονάδες.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι μετοχές του αεροπορικού κλάδου, μετά την βουτιά 32% της Japan Airlines καθώς αυξάνονται οι προσοκίες ότι ο ζημιογόνος αερομεταφορέας θα αναδιοργανωθεί υπό καθεστώς χρεοκοπίας.

Η American Airlines και η Delta Airlines έχουν προσεγγίσει την JAL με προσφορά για οικονομική βοήθεια.

Κέρδη αποκομίζει ο τεχνολογικός κλαδος κατόπιν αναβάθμισης της Marvell και της Nvidia από οίκους.

Οι όγκοι των συναλλαγών παραμένουν ρηχοί, καθώς πολλοί επενδυτές απουσιάζουν λόγω εορτών και οι υπόλοιποι αποφεύγουν τις μεγάλες κινήσεις ενόψει της λήξης του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v