Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εορταστικό κλίμα στη Wall Street

Κοντά στα υψηλότερα επίπεδα έτους παραμένει η Wall Street, ενώ ο βρετανικός FTSE ενισχύεται σε προ Lehman Brothers επίπεδα, επεκτείνοντας το χρηματιστηριακό ράλι πριν την εκπνοή του έτους.

Κοντά στα υψηλότερα επίπεδα του έτους παραμένουν οι βασικοί δείκτες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ενώ ο βρετανικός FTSE ενισχύεται σε προ Lehman Brothers επίπεδα, επεκτείνοντας το χρηματιστηριακό ράλι πριν την εκπνοή του έτους.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,18% στιις 10.566 μονάδες, ο S&P 0,19% στις 1.129 μονάδες, ο Nasdaq 0,15% στις 2.294 μονάδες.

Ο δείκτης FTSE στο Λονδίνο κερδίζει 0,62% στις 5.436 μονάδες. Ο DAX στη Φρανκφούρτη κερδίζει 0,21% στις 6.015 μονάδες, ενώ ο CAC 0,53% στις 3.967 μονάδες.

Ο παγκόσμιος δείκτης MSCI κερδίζει περί το 3% στην σημερινή συνεδρίαση. Εχει ενισχυθεί 32% στο σύνολο του 2009 και σχεδόν 75% από τα χαμηλά του Μαρτίου.

Οι σημερινές συνεδριάσεις παραμένουν ρηχές σε όγκους συναλλαγών, καθώς αρκετοί επενδυτές απουσιάζουν λόγω των εορτών και πολλοί περισσότεροι αποφεύγουν κινήσεις που θα διακυβεύσουν το ετήσιο κλείσιμο των χαρτοφυλακίων τους.

Πάντως, η διάθεση για ρίσκο παραμένει κυρίαρχη και το δολάριο υποχωρεί ενώ το ευρώ και άλλα υψηλής απόδοσης νομίσματα ενισχύονται.

Θετική είναι η επίδραση της ανακοίνωσης των μεγεθών για τις τιμές των ακινήτων στις μεγάλες μητροπόλεις των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v