Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Morgan Stanley στηρίζει την Wall Street

Κέρδη αποκομίζει η Wall, καθώς η πρώτη κερδοφορία σε ένα χρόνο της Morgan Stanley και η Yahoo! "ισοφαρίζουν" την απογοήτευση για τις μεγάλες ζημίες της Boeing. Θετικό "γύρισμα" στις ευρωαγορές.

Κέρδη αποκομίζει το αμερικανικό χρηματιστήριο, καθώς τα πολύ καλά αποτελέσματα της Yahoo και η πρώτη κερδοφορία σε ένα χρόνο της Morgan Stanley "ισοφαρίζουν" την απογοήτευση για τις μεγάλες ζημίες της Boeing.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,09% στις 10.032 μονάδες, ο S&P διαμορφώνεται πρακτικώς αμετάβλητος στις 1.090 μονάδες, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 0,1% στις 2.165 μονάδες.

Η μετοχή της Boeing υποχωρεί 2,7% ενώ της Yahoo! κερδίζει 5,1%.

Η Morgan Stanley αντιδρά με άνοδο 1,7% στην ανακοίνωση της πρώτης κερδοφορίας σε ένα χρόνο, ενώ η Wells Fargo υποχωρεί 1,7%.

Η Eli Lilly κερδίζει 1,9% καθώς τα αποτελέσματά της ήταν καλύτερα των αναμενόμενων, ενώ η Ford υποχωρεί 0,5%.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, Fed, για την αμερικανική οικονομία, το επονομαζόμενο Beige Book.

Τις ευρωπαϊκές συναλλαγές επιβάρυναν τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Peugeot Citroen και της Deutsche Bank, αλλά μετά το θετικό άνοιγμα της Wall Street, οι ευρωπαϊκοί δείκτες στρέφονται θετικά. 

Η τιμή του αργού πετρελαίου υποχωρεί κάτω από τα 79 δολάρια ανά βαρέλι και απομακρύνεται από το πρόσφατο υψηλό ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v