Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισχυρές ρευστοποιήσεις στη Wall

Ισχυρή πτώση καταγράφει η Wall παρά τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία καθώς εκφράζονται έντονες ανησυχ'ίες για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Απώλειες σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Ισχυρή πτώση καταγράφει η Wall Street παρά τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία καθώς πολλοί επενδυτές θεωρούν υπερβολικό το ράλι των δεικτών της αγοράς. Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Η αμερικανική αγορά κινείται ανοδικά για σχεδόν έξι μήνες και οι επενδυτές έχουν αρχίσει να στρέφουν την προσοχή τους στην ευρωστία της οικονομίας, εξηγούν αναλυτές της αγοράς, τονίζοντας παράλληλα ότι εκφράζονται και πάλι ανησυχίες για την πορεία της διεθνούς οικονομίας. 

Στις εταιρικές ειδήσεις απώλειες καταγράφει η μετοχή της Lowe μετά τα χειρότερα των προβλέψεων αποτελέσματα του β΄ οικονομικού τριμήνου.Αντίθετα θετικά κινείται η Wal-Mart μετά από την αναβάθμιση της μετοχής σε buy από τη Rochdale Securities.

Oι μεγάλες εταιρίες λιανικής αναμένεται να βρεθούν στο προσκήνιο την τρέχουσα εβδομάδα στη Wall καθώς ανακοινώνουν αποτελέσματα, διευκρινίζουν αναλυτές της αγοράς.

Στις ειδήσεις γύρω από την οικονομία άνοδο υψηλότερη των εκτιμήσεων κατέγραψε ο δείκτης μεταποιητικής δραστηριότητας τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα διαμορφώθηκε στο 12,08 έναντι προβλέψεων για 3,1.

Η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί προς τα 66 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ ο χρυσός σημειώνει κάμψη στα επίπεδα των 934 δολ. Ανά ουγκιά.

Ο Dow Jones κινείται στις 9.171 μονάδες με πτώση 1,61%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 2,12%, στις 1.943 μονάδες. Απώλειες 1,74% για τον S&P 500, στις 986 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί 1,56%, στις 4.640 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει πτώση 2,14%, στις 3.420 μονάδες. Απώλειες 1,84% για τον DAX 30, που κινείται στις 5.211 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v