Κέρδη στον Nasdaq λόγω Dell

Υψηλότερα κινείται ο Nasdaq μετά την αναβάθμιση της Dell, ενώ οι Dow Jones και S&P καταγράφουν οριακές διακυμάνσεις, αφομοιώνοντας τις επιδράσεις από την χθεσινή ανακοίνωση της Fed. Κέρδη καταγράφουν και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Υψηλότερα κινείται ο Nasdaq μετά την αναβάθμιση της Dell, ενώ οι Dow Jones και S&P καταγράφουν οριακές διακυμάνσεις, αφομοιώνοντας τις επιδράσεις από την χθεσινή ανακοίνωση της Fed.

Υψηλότερα κινούνται και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Ειδικότερα, στη χθεσινή συνεδρίαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για τα επιτόκια, η Fed τα διατήρησε στο 1%, εγκαταλείποντας ωστόσο από το λεξιλόγιό της την έκφραση ”υπομονετική”, κάνοντας μάλιστα λόγο για μελλοντικές ”σταδιακές” αυξήσεις των επιτοκίων.

Λίγο μετά από την έναρξη της συνεδρίασης, ανακοινώνονται τα στοιχεία για το δέικτη παροχής υπηρεσιών ISM, που αναμένεται να υποχωρήσει στο 65 τον Απρίλιο από το επίπεδο ρεκόρ του 65,8 του Μαρτίου.

Κέρδη καταγράφει η Dell, ύστερα από την αναβάθμισή της σε buy από την Banc of America, αλλά και την αναβάθμιση της τιμής στόχου στα 40 δολάρια.

Εξάλλου, η Royal Bank of Scotland ανακοίνωσε ότι διευρύνει την παρουσία της στις ΗΠΑ, με την εξαγορά της Charter One Financial, έναντι του ποσού των 10,5 δισ. δολαρίων.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 10314,64 μονάδες με απώλειες 0,02%, κέρδη 0,26% καταγράφει ο Nasdaq στις 1955,50 μονάδες, ενώ και ο S&P σημειώνει άνοδο 0,05%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v