Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξασθενεί η ανοδική αντίδραση στη Wall

Σε αρνητικό έδαφος η αμερικανική αγορά, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στην ομιλία του κεντρικού τραπεζίτη, Ben Bernanke, και το κλίμα να επιβαρύνεται από τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Merrill Lynch. Πιέσεις και στις ευρωαγορές.

Σε αρνητικό έδαφος η αμερικανική αγορά, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στην ομιλία του κεντρικού τραπεζίτη, Ben Bernanke, με το κλίμα να επιβαρύνεται από τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Merrill Lynch.

Η αγορά άνοιξε με θετικές διαθέσεις, υποχωρώντας σταδιακά υπό το βάρος των αποτελεσμάτων της Merrill Lynch αλλά και των μεικτών μακροοικονομικών στοιχείων.

Εν τω μεταξύ, ο Ben Bernanke στην ομιλία του σημείωσε πως απαιτείται συνδυασμένη δράση σε επίπεδο νομισματικής αλλά και δημοσιονομικής πολιτικής για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ύφεσης της αμερικανικής οικονομίας.

Ο Dow Jones βρίσκεται στις 12.357 μονάδες με απώλειες 0,87%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 0,34%, στις 2.386 μονάδες. Πτώση 1,09% για τον S&P, στις 1.358 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,80%, στις 5.895 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 καταγράφει απώλειες 1,43%, στις 5.150 μονάδες. Πτώση 0,79% για τον DAX 30, στις 7.412 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v