Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διστακτική άνοδος στη Wall Street

Μικρά κέρδη καταγράφουν οι δείκτες στη Wall Street, επιχειρώντας να κλείσουν σε θετικό έδαφος για δεύτερη συνεδρίαση. Κάτω από τα 43 δολάρια το βαρέλι το αργό. Οριακές κινήσεις για τον χρυσό. Διολισθαίνει το δολάριο.

Υψηλότερα κινούνται οι μετοχές στην αμερικανική αγορά, με τους δείκτες να προσπαθούν να καταγράψουν κέρδη για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση.

O Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,19% στις 17.790 μονάδες, ο Nasdaq ενισχύεται 0,13% στις 5.089 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κινείται 0,16% υψηλότερα στις 2.085 μονάδες.

O όγκος συναλλαγών είναι περιορισμένος καθώς οι τράπεζες και οι αγορές ομολόγων είναι κλειστές, λόγω της Ημέρας των Βετεράνων. 

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο κινείται κάτω από τα 43 δολάρια το βαρέλι, σημειώνοντας απώλειες 3%. Πτώση 0,23% καταγράφει ο χρυσός, στα 1.086 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ, της βρετανικής λίρας και του γεν. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,075.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η μετοχή της Macy's βουτάει 10% μετά την ανακοίνωση εσόδων που ήταν χαμηλότερα από τις προβλέψεις. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v