Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάνει έδαφος η Wall Street

Με πτωτικές διαθέσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση στην Wall Street, καθώς, όπως φαίνεται, επανέρχονται δριμύτερες οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις που θα έχει στα εταιρικά κέρδη η επιβράδυνση της στεγαστικής αγοράς. Απώλειες μεγαλύτερες του 1% στις κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές.

Με πτωτικές διαθέσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση στην Wall Street, καθώς, όπως φαίνεται, επανέρχονται δριμύτερες οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις που θα έχει στα εταιρικά κέρδη η επιβράδυνση της στεγαστικής αγοράς. Την ίδια ώρα, η προσοχή των επενδυτών παραμένει στραμμένη στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 13.871,16 μονάδες, μειωμένος κατά 0,52%, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq κινείται κατά 0,66% χαμηλότερα στις 2.672,81 μονάδες, ενώ με απώλειες 0,67% στις 1.531,20 μονάδες διαμορφώνεται ο δείκτης S&P 500.

Το αρνητικό κλίμα διατηρείται και στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες δέχονται ισχυρές πιέσεις από τον τεχνολογικό κλάδο, λόγω δυσμενών αποτελεσμάτων, αλλά και τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, εξαιτίας των καταστροφών που προκαλούν οι πλημμύρες στην κεντρική Αγγλία.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου καταγράφει απώλειες 1,40% στις 6.531,80 μονάδες, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης υποχωρεί κατά 1,50% στις 7.824,77 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 1,26% στις 5.933,62 μονάδες διαμορφώνεται ο δείκτης CAC του Παρισιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v