Σε υψηλά επίπεδα οι τιμές των ομολόγων

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να διαπραγματεύονται οι τιμές των ελληνικών ομολόγων, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών. Οι τιμές των ελληνικών δεκαετών ομολόγων κινούνται σε ένα εύρος 98,23 - 98,26, και η απόδοσή τους διαμορφώνεται στο 5,48%.

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να διαπραγματεύονται οι τιμές των ελληνικών ομολόγων, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών. Οι τιμές των ελληνικών δεκαετών ομολόγων κινούνται σε ένα εύρος 98,23 - 98,26, με την απόδοσή τους να διαμορφώνεται στο 5,48%. Η διαφορά απόδοσης μεταξύ των ελληνικών και των γερμανικών δεκαετών ομολόγων διαμορφώνεται στις 35 μονάδες βάσης.

Τα ευρωπαϊκά ομόλογα κινήθηκαν ανοδικά ακολουθώντας την ενίσχυση των αμερικανικών τίτλων που ήλθε με την ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη. Όπως είναι φυσικό, οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την νομισματική πολιτική που θα ακολουθήσει η Fed κατά τους επόμενους μήνες αντιστράφηκε αισθητά, καθώς λίγοι είναι πλέον αυτοί που εκτιμούν την αύξηση των επιτοκίων του δολαρίου εντός του μηνός Μαϊου.

Στη διατραπεζική αγορά, η οποία αναμένει και αυτή την αυριανή ομιλία Γκρίνσπαν, τα επιτόκια euribor κινούνται πτωτικά. Το euribor 1μηνός υποχωρεί κατά 0,06% και διαμορφώνεται στο 3,32%, το euribor 3μηνών σημειώνει πτώση 0,09% και διαμορφώνεται στο 3,40% και euribor 6μηνών καταγράφει πτώση 0,62% και διαμορφώνεται στο 3,52%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v