Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό 22 χρόνων το ασήμι

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 22 χρόνων αναρριχήθηκαν οι τιμές για το ασήμι στις διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς το πολύτιμο μέταλλο εξακολουθεί να προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 22 χρόνων αναρριχήθηκαν οι τιμές

για το ασήμι στις διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, καθώς το πολύτιμο μέταλλο εξακολουθεί να προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Το μέταλλο ”άγγιξε” τα 10,82 δολάρια ανά ουγκιά, το υψηλότερο δηλαδή επίπεδο από το Σεπτέμβριο του 1983, ενώ ο χρυσός δεν μπόρεσε να κρατήσει τα πρόσφατα κέρδη του και υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 560,70 δολαρίων ανά ουγκιά.

Η πλατίνα, ακολουθώντας την ανοδική πορεία των υπόλοιπων πολύτιμων μετάλλων, σημείωσε κέρδη στα 1,054 δολάρια ανά ουγκιά, υψηλό 3 εβδομάδων, αλλά υποχώρησε ελαφρώς, λόγω αποκόμισης κερδών.

Στις διεθνείς αγορές ενέργειας, πτωτικά ξεκίνησε την εβδομάδα του το αμερικανικό αργό πετρέλαιο, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, υποχωρώντας κάτω από τα 64 δολάρια της Παρασκευής, στα 63,60 δολάρια ανά βαρέλι με πτώση 1,0%, ενώ το ευρωπαϊκό brent κινείται επίσης χαμηλότερα στα 62,28 δολάρια ανά βαρέλι με πτώση 0,72%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v