Επιμένει στα 51 δολάρια το πετρέλαιο στο Nymex

Πάνω από τα 51 δολάρια παραμένουν οι τιμές του πετρελαίου στο Nymex, καθώς οι εγκαταστάσεις του Κόλπου του Μεξικού ενδεχομένως να μην επισκευαστούν αρκετά γρήγορα ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη χειμερινή ζήτηση.

Πάνω από τα 51 δολάρια παραμένουν οι τιμές του πετρελαίου στο Nymex, καθώς αποδεικνύεται ότι οι ζημιές που προκάλεσαν στις εγκαταστάσεις του Κόλπου του Μεξικού οι τυφώνες, ενδεχομένως να μην αποκατασταθούν αρκετά γρήγορα ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη χειμερινή ζήτηση.

Η άντληση πετρελαίου στις ΗΠΑ ήταν 27% ή 453.092 χιλιάδες βαρέλια χαμηλότερη από τη συνήθη στην τελευταία καταμέτρηση, εξαιτίας των φυσικών καταστροφών στην περιοχή.

Το συμβόλαιο Νοεμβρίου του αργού στη Νέα Υόρκη κινείται στις μετασυνεδριακές συναλλαγές στα 51,07 δολάρια ανά βαρέλι, δύο σεντς χαμηλότερα από το ρεκόρ των 51,09 δολαρίων όπου έκλεισε χτες στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στην ανακοίνωση των στοιχείων για τα επίπεδα των πετρελαϊκών αποθεμάτων στις ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v