Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακές απώλειες για το πετρέλαιο στα $112,17

Συνέχεια στη χθεσινή αντιστροφή -μετά την προηγηθείσα υπερβολική άνοδο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία τη Δευτέρα του Πάσχα- έλαβε χώρα κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης όσον αφορά στο ασήμι.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡB

Συνέχεια στη χθεσινή αντιστροφή -μετά την προηγηθείσα υπερβολική άνοδο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία τη Δευτέρα του Πάσχα- έλαβε χώρα κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης όσον αφορά στο ασήμι, το οποίο μονοπωλεί τις επικεφαλίδες των ειδήσεων για τα πολύτιμα μέταλλα, με τις ρευστοποιήσεις long θέσεων να στέλνουν τα συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου μέχρι το επίπεδο των $44.64 ανά ουγκιά, για να διαμορφωθούν τελικά με το πέρας του floor session στα $45.375/oz, με ημερήσια πτώση της τάξεως του σχεδόν 4%.

Την ίδια ώρα, το συμβόλαιο παράδοσης Ιουνίου στο χρυσό τερμάτισε τη συνεδρίαση στο Comex στα 1503.5 $/ουγκιά, μειωμένο κατά $5.5, παραμένοντας πάντως σε επίπεδο κλεισίματος υψηλότερα του ψυχολογικού φράγματος των $1500.

Στο petroleum complex, εξάλλου, το light crude oil (συμβόλαιο Ιουνίου) έκλεισε το floor trading στα 112.17 $/βαρέλι, σημειώνοντας οριακές απώλειες 0.1%, ενώ το εύρος διακύμανσης της συνεδρίασης ήταν ανάμεσα στα $111.12-112.64.

Θετικό ήταν το πρόσημο για τα products, με το πετρέλαιο θέρμανσης (συμβόλαιο Ιουνίου) να κλείνει στα $3.21/γαλόνι, καταγράφοντας κέρδη σχεδόν 1% και την τιμή της βενζίνης (συμβόλαιο Ιουνίου) να διαμορφώνεται στα $3.3550 /γαλόνι με αντίστοιχα κέρδη.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v