Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Βουτιά" 4% για το αργό στα $64,05

Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδας,καθώς τα μέταλλα συνέχισαν το μοτίβο που δημιουργήθηκε έπειτα από τα χειρότερα των αναμενόμενων U.S. Non farm payrolls.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς τόσο το ενεργειακό μπλοκ, όσο και τα μέταλλα συνέχισαν το μοτίβο που δημιουργήθηκε έπειτα από τα χειρότερα των αναμενόμενων U.S. Non farm payrolls.

Ειδικότερα, το Light crude oil (Αυγ.’09) έκλεισε με απώλειες της τάξης του -4% στα $64,05/βαρέλι, σταματώντας για την ώρα στον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών στα $63,40/βαρέλι.

Την ίδια ώρα, η σειρά Αυγ.’09 για την RBOB Gasoline έκλεισε με απώλειες της τάξης του -2,75% στα $174,04cents/γαλόνι, ενώ το χαμηλό για την ημέρα σημειώθηκε στα $171,95cents/γαλόνι.

Στο μπλοκ των μετάλλων η αρχικά έντονα πτωτική εικόνα περιορίστηκε, με την σειρά Σεπτ.’09 για τον χαλκό να κλείνει στα $226,25cents/λίμπρα, ανακάμπτοντας από το κομβικό επίπεδο των $220cents/λίμπρα που είχε βρεθεί τις πρωινές ώρες, ενώ και τα πολύτιμα μέταλλα κατέγραψαν περιορισμένες απώλειες, με τον χρυσό να διατηρεί το επίπεδο των $920/ουγκιά.

e-mail: [email protected]
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v