Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 1,1% για αργό στα 49,41$/βαρέλι

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς τόσο το ενεργειακό μπλοκ, όσο και τα μέταλλα παρουσίασαν διακυμάνσεις. Συγκεκριμένα, το light crude oil έκλεισε στα 49,41$/βαρέλι.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς τόσο το ενεργειακό μπλοκ, όσο και τα μέταλλα παρουσίασαν διακυμάνσεις.

Συγκεκριμένα, το light crude oil (Συμβόλαιο Μαίου) έκλεισε στα 49,41$/βαρέλι, ενώ το υψηλό της συνεδρίασης ήταν στα 51,12$/βαρέλι. Το πετρέλαιο θέρμανσης κινήθηκε σε ανάλογους ρυθμούς, κατορθώνοντας ωστόσο να κλείσει σε θετικό έδαφος, στα 140,20cents/gallon αισθητά χαμηλότερα από τα 143,93cents/gallon.

 Στα πολύτιμα μέταλλα η εικόνα ήταν περισσότερο συγκρατημένη, καθώς το συμβόλαιο του χρυσού, λήξης Ιουνίου, έκλεισε στα 889,80$/oz, 9$/oz υψηλότερα εντοπίζεται το υψηλό της συνεδρίασης.

Το ασήμι (Συμβόλαιο Μαίου) ακολούθησε ανάλογη πορεία, καθώς το κλείσιμο διαμορφώθηκε σε 12,72$/oz, κατορθώνοντας να ανακάμψει από τα χαμηλά των 12,55$/oz. Την ίδια ώρα το ευρώ βρισκόταν στο 1,3280 με το δολάριο καταγράφοντας απώλειες στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v