Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 56,1 δολάρια το πετρέλαιο με πτώση 5,5%

Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η σειρά παράδοσης Δεκεμβρίου του αργού έκλεισε το floor session με απώλειες της τάξης του -5,5%, στα $56.16/βαρέλι, έχοντας καταγράψει χαμηλό ημέρας και έτους στα $55.65/βαρέλι.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του ομίλου της MPB


Οι ρευστοποιήσεις συνεχίστηκαν και κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης για το μπλοκ των εμπορευμάτων, με την αγορά ενέργειας να «κλέβει» την προσοχή των traders, με το WTI να κλείνει ακόμη τέσσερα δολάρια χαμηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο.

Στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης, η σειρά παράδοσης Δεκεμβρίου του αμερικανικού αργού (WTI Crude Oil) έκλεισε το floor session με απώλειες της τάξης του -5,5%, στα $56.16/βαρέλι, έχοντας καταγράψει χαμηλό ημέρας και έτους στα $55.65/βαρέλι.

Ανάλογη εικόνα παρουσίασαν και τα προϊόντα του πετρελαίου με το πετρέλαιο θέρμανσης να δέχεται για άλλη μια συνεδρίαση τις μεγαλύτερες απώλειες, ενώ η RBOB Gasoline κατέγραψε σαφώς μικρότερες απώλειες εν αναμονή της ανακοίνωσης των εβδομαδιαίων αποθεμάτων.

Για την ακρίβεια, η σειρά Δεκ.’08 για το πετρέλαιο θέρμανσης έκλεισε την συνεδρίαση με απώλειες της τάξης του -5%, στα $1,8354/γαλόνι, ενώ η ίδια σειρά για την RBOB Gasoline έκλεισε την συνεδρίαση στα $1,2481/γαλόνι, με απώλειες της τάξης του -4%, καταγράφοντας χαμηλό 3ετίας στα $1,2369/γαλόνι.

e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v