Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Βουτιά" 4,91% για το πετρέλαιο στα 64,51 δολάρια

Νέα χαμηλά για την τρέχουσα περίοδο σημείωσαν οι αγορές εμπορευμάτων, καθώς το ενεργειακό complex δέχτηκε σημαντικές πιέσεις, ενώ τα μέταλλα κατόρθωσαν μετά από ιδιαίτερα αδύναμο άνοιγμα να κινηθούν υψηλότερα.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του ομίλου της MPB


Νέα χαμηλά για την τρέχουσα περίοδο σημείωσαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, καθώς το ενεργειακό complex δέχτηκε σημαντικές πιέσεις, ενώ τα μέταλλα κατόρθωσαν μετά από ιδιαίτερα αδύναμο άνοιγμα να βρουν τις δυνάμεις τους και να κινηθούν υψηλότερα.

Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) έκλεισε στα 64,51$/βαρέλι, με σημαντικές απώλειες 4,91%, έχοντας βρεθεί νωρίτερα μια ανάσα από τα 70$/βαρέλι. Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) έκλεισε με απώλειες 3% στα 353,8cents/gallon, ενώ το χαμηλό της ημέρας ήταν στα 338,1cents/gallon. Η βενζίνη έκλεισε με εκτεταμένες απώλειες 6,1% στα 145,57cents/gallon, ενώ το υψηλό της συνεδρίασης ήταν στα 158,2cents/gallon.

Στα πολύτιμα μέταλλα η εικόνα ήταν διαφορετική, καθώς ο χρυσός μετά από αρχική διολίσθηση μέχρι τα 681$/oz, κατόρθωσε να αντιστρέψει πορεία και να κινηθεί υψηλότερα, μέχρι τα 750,4$/oz, (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου) για να κλείσει τελικά στα 730$/oz. Το ασήμι παρ’ όλα αυτά δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τα κέρδη του, κλείνοντας έτσι με απώλειες 2,5% στα 9,26$/oz.

e-mail address: [email protected]


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v