Τα υψηλά αποθέματα στις ΗΠΑ πιέζουν το πετρέλαιο

Πτωτικά κινείται και σήμερα το πετρέλαιο, καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου των ΗΠΑ, για πέμπτη εβδομάδα μέσα στις τελευταίες έξι. Κάτω από τα 350 δολάρια ανά ουγιά υποχώρησε ο χρυσός.

Πτωτικά κινείται και σήμερα το πετρέλαιο, καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου των ΗΠΑ, για πέμπτη εβδομάδα μέσα στις τελευταίες έξι. Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ενέργειας των ΗΠΑ, αναμένεται αύριο.

Οι προμήθειες αργού πετρελαίου υπολογίζεται ότι αυξήθηκαν κατά 1,1 εκατ. με 1,9 εκατ. βαρέλια κατά την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Οι εισαγωγές αργού πετρελαίου και βενζίνης αυξήθηκαν σε επίπεδα-ρεκόρ κατά τους τελευταίους δύο μήνες στις ΗΠΑ.

Το αργό πετρέλαιο για τα συμβόλαια του Αυγούστου υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 1%, στα 28,87 δολάρια ανά βαρέλι στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στο Λονδίνο, το brent σημειώνει πτώση 0,3%, στα 26,84 δολάρια ανά βαρέλι.

Επίσης, ο χρυσός υποχώρησε κάτω από τα 350 δολάρια ανά ουγκιά, στα 348,65 δολάρια, τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων έξι εβδομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v