Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται ο χρυσός, ”πέφτει” το πετρέλαιο

Πτώση καταγράφουν οι τιμές πετρελαίου, υπό την σκιά της συνάντησης του γ.γ. του ΟΠΕΚ, με παράγοντες της ρωσικής αγοράς, ενώ σημαντική άνοδο καταγράφει και σήμερα η τιμή του χρυσού.

Πτώση καταγράφουν οι τιμές πετρελαίου, υπό την σκιά της συνάντησης του γγ του ΟΠΕΚ, με παράγοντες της ρωσικής αγοράς, όσον αφορά στη συμφωνία συγκράτησης της ημερήσιας παραγωγής. Η τιμή του brent στο Λονδίνο διαμορφώνεται στα 21,78 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,11%.

Οπως επισημαίνουν παρατηρητές της αγοράς, η τιμή του ”μαύρου χρυσού” θα εξακολουθήσει να κινείται νευρικά καθώς παρά τις συζητήσεις για συγκράτηση της ημερήσιας παραγωγής, που διεξάγονται στη Μόσχα, θεωρείται αμφίβολη η σύγκλιση των απόψεων.

Σημαντική άνοδο καταγράφει και σήμερα η τιμή του χρυσού η οποία διαμορφώνεται στα 299,65 δολάρια η ουγκιά, σημειώνοντας αύξηση 1,40%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών της αγοράς, ο χρυσός αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, με ενδεχόμενο να ξεπεράσει ακόμη και τα 305 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v