Κοντά σε υψηλό διμήνου το γεν έναντι του δολαρίου

Κοντά στα υψηλότερα επίπεδα διμήνου έναντι του δολαρίου κινείται το γεν, καθώς αυξάνεται η αισιοδοξία ότι η οικονομική ανάκαμψη στην Ιαπωνία. Το ευρώ υποχωρεί ελαφρώς έναντι του δολαρίου στα 1,2090 ευρώ ανά δολάριο από τα από τα 1,2093 ευρώ ανά δολάριο.

Σταθεροποιητικά κινείται το δολάριο στις περισσότερες αγορές καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Federal Reserve στις 30 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, το γεν κινείται κοντά στα υψηλότερα επίπεδα διμήνου έναντι του δολαρίου, καθώς αυξάνεται η αισιοδοξία ότι η οικονομική ανάκαμψη στην Ιαπωνία.

Επίσης, την ίδια σταθεροποιητική πορεία με το δολάριο ακολουθεί και το ευρωπαϊκό νόμισμα έπειτα από την δημοσίευση θετικών στοιχείων από τον δείκτη επενδυτικής εμπιστοσύνης ZEW της Γερμανίας για τον μήνα Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης που καταρτίζει το Κέντρο Ευρωπαϊκών Οικονομικών Ερευνών ZEW αυξήθηκε στο 47,4 τον Ιούνιο από 46,4 τον Μάιο, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, όπου βάση δημοσκόπησης του πρακτορείου AFX, ανέμεναν ότι ο δείκτης θα διαμορφωθεί στο 45,5.

Ειδικότερα, το ευρώ υποχωρεί ελαφρώς έναντι του δολαρίου στα 1,2090 δολάρια ανά ευρώ από τα από τα 1,2093 δολάρια.

Ακόμα, το δολάριο υποχωρεί στα 108,77 γεν από τα 108,59 ενώ η στερλίνα κινείται ανοδικά έναντι του δολαρίου στα 1,8211 από τα 1,8193 δολ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v