Τεχνική διάσπαση των επιπέδων ’99 για το ευρώ

Έντονα ανοδικά κινείται το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, ξεπερνώντας και το επίπεδο εισαγωγής του στην αγορά, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε κάλυψη των short θέσεών τους, εν όψει και του ”παρατεταμένου”, λόγω της αργίας της Δευτέρας, σαββατοκύριακου σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Έντονα ανοδικά κινείται το ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, ξεπερνώντας και το επίπεδο εισαγωγής του στην αγορά, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε κάλυψη των short θέσεών τους, εν όψει του ”παρατεταμένου”, λόγω της αργίας της Δευτέρας, σαββατοκύριακου σε Βρετανία και ΗΠΑ.

”Αναιμικός” είναι ο όγκος των συναλλαγών, ενώ οι αναλυτές επισημαίνουν, ότι η διαφαινόμενη απροθυμία από τις ΗΠΑ να στηρίξουν το δολάριο, συνεχίζει να πιέζει το αμερικανικό νόμισμα.

Αυτή τη στιγμή, ένα ευρώ αγοράζει 1,1782 δολάρια, από τα 1,1730 δολάρια νωρίτερα το πρωί. Επισημαίνεται ότι το ευρώ είχει κάνει το ”νεμπούτο” του στην αγορά στα επίπεδα των 1,1747 δολαρίων.

Τάσεις ισχυροποίησης καταγράφει το κοινό νόμισμα και έναντι του ιαπωνικού, με την ισοτιμία ευρώ- γεν να διαμορφώνεται στα 137,25 γεν, από τα 136,83 γεν νωρίτερα το πρωί.

Η ισοτιμία δολαρίου- γεν διαμορφώνεται στα 117,25 γεν ανά μονάδα αμερικανικού νομίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v