Μικρή ενίσχυση δολαρίου έναντι του ευρώ

Μικρή υποχώρηση σημειώνει το ευρώ έναντι του δολαρίου, ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθεια διάσπασης του επιπέδου των 1,06 δολαρίων και ως αποτέλεσμα των θετικών αποτελεσμάτων της Intel.

Ελαφρώς υψηλότερα κινείται το αμερικανικό νόμισμα στην αγορά συναλλάγματος έναντι του ευρώ, ύστερα από τα θετικά αποτελέσματα της Ιntel.

Aναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν πως βραχυχρόνια το πράσινο νόμισμα θα ενισχυθεί περαιτέρω σε σχέση με το ευρώ, αν τα νέα από εταιρίες των ΗΠΑ, συνεχίσουν να διαμορφώνονται θετικά.

Τα βλέμματα των επενδυτών αναμένεται να στραφούν σήμερα στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων της Yahoo, της Αpple και της Βαnk of America.

Αν το θέμα του πολέμου στο Ιράκ είχε ξεκαθαρίσει, οι τάσεις θα ήταν σαφώς υπέρ του δολαρίου, τονίζουν κύκλοι της αγοράς.

Εξάλλου, στα 118 γεν κινείται η ισοτιμία δολαρίου – γεν, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως αν το γεν ισχυροποιηθεί περαιτέρω, θα πρέπει να αναμένεται παρέμβαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας.

Στον άξονα των 1,0520 δολαρίων κινείται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 124 γεν διαμορφώνεται η ισοτιμία ευρώ – γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v