Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό έξι εβδομάδων το δολάριο έναντι του γεν

Το γεν κινείται ανοδικά σε σχέση και με άλλα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του ευρώ, έναντι του οποίου κερδίζει 0,5%. Ανοδικά κινείται το ευρώ, που βρίσκεται στα 1,201 δολάρια, κάτω από το υψηλό τεσσάρων εβδομάδων της περασμένης εβδομάδας.

To δολάριο υποχωρεί περαιτέρω σε χαμηλό έξι εβδομάδων σε σχέση με το γεν, μετά την κίνηση της Τράπεζας της Ιαπωνίας να μειώσει τις αγορές κρατικών ομολόγων κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.

Το δολάριο καταγράφει απώλειες κατά 0,7% στα 111,765 γεν, στο πιο χαμηλό σημείο από την 1η Δεκεμβρίου, μετά τη μείωση κατά 0,5%. Το γεν κινείται ανοδικά σε σχέση και με άλλα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του ευρώ, έναντι του οποίου κερδίζει 0,5%.

Η αδυναμία του δολαρίου υπογραμμίζει τα τρωτά σημεία του σε σχέση με τις κινήσεις άλλων τραπεζών προς τη χαλάρωση νομισματικής πολιτικής, ένα χαρακτηριστικό του 2017 που συνεχίζει να βαρύνει το δολάριο και τη νέα χρονιά.

Ο δείκτης δολαρίου καταγράφει απώλειες κατά 0,5%, στα 92,06. Το ευρώ κινείται ανοδικά κατά 0,5% στα 1,201 δολάρια, με την πλειονότητα των επενδυτών να είναι έτοιμοι για ανοδικές κινήσεις του νομίσματος μεσοπρόθεσμα. Το ενιαίο νόμισμα τελεί υπό διαπραγμάτευση αυτή την εβδομάδα κάτω από το υψηλό τεσσάρων μηνών που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα - των 1,2089 δολαρίων.

Η στερλίνα, με μικρά κέρδη κατά 0,06%, στα 1,3546 δολάρια.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v