Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό διμήνου το δολάριο έναντι του γεν

Το δολάριο ενισχύθηκε έναντι όλων σχεδόν των 16 κύριων νομισμάτων πριν την ανακοίνωση των στοιχείων για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Σεπτεμβρίου και τις αρχικές αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας.

Σε υψηλό διμήνου έναντι του γεν διαμορφώνεται το δολάριο, καθώς οι ενδείξεις ενίσχυσης της μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου καθιστούν το αμερικανικό νόμισμα πιο ελκυστικό για τους επενδυτές.

Το δολάριο ενισχύθηκε έναντι όλων σχεδόν των 16 κύριων νομισμάτων πριν την ανακοίνωση των στοιχείων για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Σεπτεμβρίου και τις αρχικές αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας. Το γεν υποχώρησε πριν την ανακοίνωση από την κυβέρνηση των τριμηνιαίων στοιχείων για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, που θα γίνει την Πέμπτη, ενώ η στερλίνα υποχώρησε σε χαμηλό δυο μηνών έναντι του δολαρίου μετά την ανακοίνωση πληθωρισμού υψηλότερου του αναμενόμενου τον Οκτώβριο.

Το δολάριο ενισχύονταν κατά 0,6% έναντι του γεν στα 99,74 γεν, έχοντας νωρίτερα αγγίξει και τα 99,80 γεν, το υψηλότερο επίπεδο από τις 13 Σεπτεμβρίου. Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,3388 δολάρια ενώ το γεν υποχωρούσε κατά 0,6% έναντι του ευρώ στα 133,68 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v