Υποτονικό κλίμα στις ευρωαγορές εν όψει αργίας

Τάσεις σταθεροποίησης επικρατούν στις ευρωπαϊκές αγορές μετά τους σημαντικούς κλυδωνισμούς των προηγούμενων συνεδριάσεων και εν όψει των αργιών στις περισσότερες αγορές της ηπείρου.

Με οριακές διακυμάνσεις κινούνται οι τιμές των μετοχών στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς επικρατούν τάσεις σταθεροποίησης μετά τους σημαντικούς κλυδωνισμούς των προηγούμενων συνεδριάσεων και εν όψει τον αργιών στις περισσότερες αγορές της ηπείρου.

Τα μεγάλα χρηματιστήρια της Ευρώπης θα παραμείνουν κλειστά αύριο και τη Δευτέρα για τον εορτασμό του Πάσχα των Καθολικών.

Ο δείκτης FTSE υποχωρεί ανεπαίσθητε 0,02% στις 4.909 μονάδες, ενώ ο DAX κερδίζει 0,22% στις 4.326 μονάδες και ο CAC 0,23% στις 4.041 μονάδες.

Σημαντικά κέρδη αποκομίζει η δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική της Βρετανίας Prudential (+4,7%) μετά την ανακοίνωση ότι ο οικονομικός διευθυντής της HBOS θα διαδεχθεί τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο.

Η BP υποχωρεί 0,8% εξαιτίας της έκρηξης σε διυλιστήρια στο Τέξας, ενώ η J Sainsbury ενισχύεται 1% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v